Rekordot döntött a Jóbarátok sztárja

Jennifer Aniston még csak nemrég csatlakozott az Instához, de máris ő vezeti a toplistát a közösségi média sztárjainak mezőnyében.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Jóbarátok sztárja még csak idén október 15-én csatlakozott az Instagramhoz, ám rögtön egy olyan tartalommal, amivel ő lett az az ember, aki a leggyorsabban érte el az egymillió követőt a képmegosztó site-on. De a jelek szerint a színésznő nemcsak az Instán, hanem a többi közösségi médiás felületen is tarol.

A The Hollywood Reporter most nyilvánosságra hozott Social Climbers / Top Actors toplistáján is Jennifer Aniston lett az első helyezett: ezen a listán a neves filmes szaklap a Facebook, az Instagram, a Twitter és a YouTube kattintásszámai, feliratkozásai és lájkjai alapján rangsorolja a művészeket. A legutóbb mért, október 22. és 29. közötti adatok alapján tehát Aniston rögtön az első helyen debütált a közösségi média kedvenceként.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Good Morning @goodmorningamerica #teamwork @themorningshow

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés,

Ezzel nem mást utasított maga mögé, mint Dwayne Johnsont, aki eddig abszolút sztárnak számított a Twitteren, a Facebookon és az Instán. A harmadik helyen pedig a magyar nézők számára kevésbé ismert Lili Reinhartot, a Riverdale című sorozat sztárját találjuk (akit nemrégiben A Wall Street pillangóiban is láthattunk). Aniston egyébként az említett időszakban egy olyan kép megosztásával érte el a legnagyobb forgalmat, amit október 28-án rakott ki az Instagram oldalára, és új sorozata, a Good Morning America kulisszái mögé kalauzol (a poszt a szóban forgó időintervallumban 4,7 millió, azóta már több mint 4,8 millió kedvelést kapott).

A sztár Instagram oldalának egyébként már 18,4 millió követője van – és ezek közül az első egymillió mindössze öt órán belül jött össze (ezzel döntötte meg a fent már említett rekordot). A The Hollywood Reporter amúgy „leleplezte” a közösségi média legnépszerűbb tévés személyiségeit és legnépszerűbb sorozatait is: az előbbiek közül Ellen DeGeneres, Jimmy Fallon és Gordon Ramsay szerepel az első három helyen, a szériák körében pedig a Riverdale, A Grace klinika és a The Walking Dead számítottak az elmúlt időszakban a közösségi médiumok legnépszerűbbjeinek. A további helyezetteket (illetve a legnépszerűbb komikusok, amerikai tévéműsorok és realityk tízes listáját) ide kattintva böngészhetjük.


(via The Hollywood Reporter)