Rendezd be úgy a nappalid, ahogy a Jóbarátokban láttad!

Állati menő az Ikea új hirdetése, amelyben három ikonikus sorozat, a Jóbarátokon kívül A Simpson család és a Stranger Things szobáját rekonstruálták hihetetlenül élethűen – a saját termékeikkel.

A svéd bútorgyár Real life series névre hallgató reklámkampányában az Ikea-katalógusból rendezték be A Simpson család nappaliját „a családoknak”, a Jóbarátokban látott szobát (Monica és Rachel lakását) „a haveroknak” és a Stranger Things-beli Byersék otthonát „bárkinek”.

A kampány sajnos csak az Egyesült Arab Emirátusokban fut, de a közösségi médiának hála bárki vethet egy pillantást a katalógusoldalakra. A valóság és a tévében látott szobák között vannak persze apró eltérések (a Jóbarátok-nappali falára kitűzött, Jouets feliratú nyomatot például egy veterán autót ábrázoló poszterrel helyettesítették), de ezzel együtt is elképesztő az illúzió.

„Az Ikea csapata hónapokig dolgozott ezen szoros együttműködésben a kreatívokkal.

Több száz terméket néztek át, hogy megtalálják a tökéletesen passzoló darabokat ezekbe az ikonikus szobákba.

Csodás csapatmunka volt, ami bámulatos eredményre vezetett” – nyilatkozta a cég Egyesült Arab Emirátusok-beli, katari, egyiptomi és ománi régiójának vezetője, Vinod Jayan.

Nem ez volt az első alkalom egyébként, hogy a Stranger Things nappalija testközelbe került, hiszen – ahogy arról korábban szintén írtunk – a Lego a napokban dobta piacra azt a szettjét, amelynek segítségével a kis építőkockákból megépíthetjük a sorozatban látott család lakását, stílszerűen fejjel lefelé is.


(via Deadline)