Rendkívüli műsorváltozás a TV2-n a pocsék nézettség miatt

Az egész hétvégi műsorrend borul a csatornán: vacak nézettség miatt új időpontra kerül a Mutasd a hangod!.

A Média klub Facebook-oldalán olvasható a hír, hogy a TV2 azonnali műsorváltozást eszközölt: február 3-án, szombaton tért vissza a csatornára a Mutasd a hangod! című műsor, de már az első héten csúnyán alul maradt az RTL sikersorozata, A mi kis falunk ellen, így a következő héten átpakolták szombat este 20:00-ra, most pedig vasárnapra tették át a zenés vetélkedőt, ezzel viszont az egész hétvégi műsor borul a TV2-n.

ez is érdekelhet

Tévénézettség: hatalmas bukta lett a TV2 visszatérő műsora, a nézők besokalltak a celebektől

Továbbra is verhetetlen a Cápák között, jön fel a Kincsvadászok, A mutasd a hangod! hatalmasat bukott. Megpróbáltuk megfejteni, mi lehet az ok.

Tovább

Ahogy azt múlt héten megírtuk, hatalmas buktával kezdte a Mutasd a hangod! a második évadát, és most az látszik a számokból, hogy a második adás még az elsőnél is gyengébben szerepelt: a fiatalok körében több mint 10 ezer nézőt veszített a premieradáshoz képest, a teljes lakosság körében 78 ezres veszteséget könyvelhet el a műsor. A vele egy időben az RTL-en látható A mi kis falunk így most is "agyonverte" a Mutasd a hangod!-at: a fiatalok körében a 94 ezer nézőt vonzó TV2-es showműsor (9,3% SHR) alulmaradt a 192 ezer nézőt produkáló RTL-es sorozattal szemben (18,9% SHR), a teljes lakosság körében is megsemmisítő fölénnyel nyert a széria. Itt az eredmény 635 ezer néző (18,3% SHR) lett a 417 ezer ellenében (12% SHR). És akkor most lássuk, hogyan változtatja meg a műsorrendet a TV2 ezen a hétvégén:

  • Szombaton 20:00-tól a Szemfényvesztők 2. látható
  • Vasárnap 18:55-től Mutasd a hangod!
  • az erre az időpontra meghirdetett Szupercella 20:10-re,
  • A játszma pedig 22:15-re kerül át.
Forrás: TV2 Play

 

Bár a Mutasd a hangod!-nak így se biztos, hogy több esélye lesz, mert a vasárnapi műsorsávban a Cápák között ellen kell megküzdenie a nézettségért, és utóbbi műsor eddig minden héten tarolt.


(via Média klub)