Saját műsort indít a Viasat3-on Osváth Zsolt

Osváth Zsoltot az ország a Való Világ 8. szériájából ismerhette meg, dolgozott szerkesztőként az RTL Klubnál, majd elindította YouTube-csatornáját, melynek hatalmas követőtábora van, hamarosan saját talkshow-val jelentkezik a Viasat3-on.

Osváth Zsoltot 2016-ban ismerhette meg az ország, amikor bekerült az RTL valóságshow-jába, a Való Világ nyolcadik szériájába. Bár nem nyerte meg a játékot, sokat profitált belőle, elindíthatta Zshow Time YouTube-csatornáját, aminek azóta csaknem 270 ezer feliratkozója van, és több százezres nézettségű videókban beszélget ismert emberekkel. Karitatív akciókat szervez, étteremtulajdonos és társadalmi kérdésekben is rendre megszólal.

Osváth Zsolt; Forrás: Viasat3

 

A SorozatWiki információi szerint legújabb dobásként a Viasat3-on indít talk show-t: az Antenna Entertainment hétfői sajtótájékoztatóján Kis-Bocz Éva, a vállalat régiós csatornaigazgatója több saját gyártású műsort is bejelentett, érkezik többek között Osváth Zsolt talkshow-ja, az Őszinte leszek, amelyet a YouTube-csatornája ihletett meg. A műsorban két ismert személyiség és két civil vendég beszélget majd Osváth Zsolttal többek között közéleti kérdésekről. A műsor hetente jelentkezik majd, de pontos premierdátumot egyelőre nem közöltek. Annyi azonban majdnem biztos, hogy még idén ősszel adásba kerül. 

(SorozatWiki.hu)