Sokkolóak az első jelenetfotók az X-akták 11. évadából

Dana Scullyval valami nagyon-nagyon rossz dolog fog történni!

Két exkluzív X-akták jelenetfotó is megjelent a napokban a tévés és mozifilmes exkluzív anyagokban hagyományosan jó Entertainment Weekly magazinban. Az egyiken Scully ügynök egy kórházi ágyban fekszik, Mulder pedig nagyon szomorúan ül mellette:

A korábbi részekben egyébként Scully többször is kórházba került, és Mulder ilyenkor ugyanúgy virrasztott mellette, mint a fenti jelenetfotón (például a 2. évad 8. epizódjában, az Egy lélegzet-ben).

A másik 11. évados kép gyaníthatóan egy '50-es évekbeli titkos bázist mutat, ahol valószínűleg három kormányügynök látható mindenféle masinák és egy vékonydongájú földönkívüli társaságában. A 10 epizódos új évadról egyelőre annyit lehet tudni, hogy az 1. rész a Cigarettás és Mulder apjának korántsem felhőtlen munkakapcsolatát mutatja be, a 2. epizód Mulderről és Scullyról szól majd, a 3. rész pedig a korábbi évadokban is mindig felbukkanó, különálló, szürreális és vicces hetiszörnyes epizód lesz a széria atyjának, Chris Carternek a tollából. A készítők emellett azt ígérik, hogy Skinner igazgatóhelyettest is új oldaláról fogjuk megismerni, valamint visszatér a 8-9. évadban látott Reyes ügynöknő, és az egyik legbrutálisabb epizód, A falka főhősnője, Karin Konoval, aki a belterjes, torzszülött Peacock-család matriarchája volt. (via Geektyrant)