Sosem nyert semmit, most megcsókolta a földet örömében a Szerencsekerék győztese

Kivételesen nem a feladvány kitalálása volt az érdekes a szerda esti fődíjjátékban.

Szokás szerint az addig legjobban teljesítő játékos, azaz ezúttal Timi indulhatott a műsor végén a Kasza Tibi által vezetett vetélkedő fődíjjátékának nyereményéért.

A versenyzőnek könnyű dolga volt, mivel a „falusi macskakuckó” meghatározás alatt futó szóból két kivétellel minden betűt eltalált.

Szóval Timi annak rendje és módja szerint, bár nem elsőre, de megfejtette, hogy „kemencepadka”, így 1 millió 245 ezer forintot nyert. Ezt követően pedig elkezdte módszeresen megdolgozni a könnycsatornáinkat, mivel annyira örült a pénzösszegnek, illetve a ténynek, hogy életében először nyert valamit, hogy majdnem elsírta magát.


Ezt követően mesélt róla, hogy

már sokat próbálkozott, de még sosem járt szerencsével,

és hisz benne, hogy azok a hozzátartozói segítették hozzá a nyereményhez, akik nemrégiben sajnálatos módon többen is elhunytak.

Timi azt is elmesélte, hogy megfogadta: amennyiben nyer, a stúdió előtt lefekszik a földre és megcsókolja örömében. Mindez a kérges szívű műsorvezetőt is szemmel láthatóan meghatotta, így a műsor végén egy emberként örült mindenki, hogy a játékos a korábbi összeget további félmilliós nyereménnyel fejelte meg.


(via tv2play.hu)

 

Kasza Tibi nem mindig jó fej

Bunkósági rekordot döntött Kasza Tibi a Szerencsekerékben

A hangja miatt szekálta az egyik versenyzőt.

Tovább