Szerencsekerék: Lola legyőzte az ál-Johnny Deppet, de a végjátékot elbukta

Egy versidézet volt a megfejtés.

A Szerencsekerék legutóbbi adásában Lola volt a sztárvendég, aki nem akármilyen ellenfelet kapott maga mellé. Az egyik civil játékos, Ádám nem civilnek, hanem Jack Sparrow-nak öltözve jelent meg. Kasza Tibinek elmesélte, hogy még a gimnázium idején, egy iskolai projekt miatt öltözött be a A Karib-tenger kalózai főhősének, és ekkor döbbent rá, hogy eléggé hasonlít a Johnny Depp által alakított kalózra. Azóta is rendszeresen cosplayezik, sőt készítenek egy Karib-tenger kalózai rajongói filmet is, amihez az otthonában épített fel egy komoly barlangdíszletet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

TV2 ? ? ? ? (@tv2official) által megosztott bejegyzés

Ádám emellett magával Depp-pel is összefutott már. Egy buli után tartott hazafelé jelmezben, amikor egy idősebb külföldi nő megszólította, és fotót kért tőle, majd megjegyezte, hogy az ő jelmezét viseli. Kiderült, hogy ő Penny Rose, A Karib-tenger kalózai-filmek jelmeztervezője, aki felajánlotta Ádámnak, hogy bemutatja Deppnek, aki nálunk forgatta a Modiglianiról szóló életrajzi filmet, a Modit, és meg is történt a nagy találkozás.

Végül nem az ál-Johnny Depp, hanem Lola jutott be a végjátékba, aki ehhez Kasza Tibi ujját is segítségül hívta.

A fődíjjátékban sem indult esélytelenül az énekesnő, a feladvány második felét könnyen ki tudta találni („szerelem”), az elsőre azonban nem volt ötlete, és mint utána kiderült, még Kasza Tibi se tudta, hogy a megfejtés egy Petőfi-idézet lett volna (Szabadság, szerelem).

via: TV2 Play