Szinte biztos, hogy a Disney egyszerre három Star Wars-sorozaton dolgozik!

No de mi jön a Mandalorian és a Cassian Andor spin off mellé? Leia fiatal évei? Obi-Wan saját sorozata? Vagy Ren lovagjai?

A Csillagok háborúja-rajongók biztosra veszik, hogy a Disney+ (ez lesz idén ősszel a Disney válasza a Netflixre és a Hulura) egyszerre három Star Wars-sorozaton dolgozik! Hogy mi erre a bizonyíték? A Fantha Tracks beszámolója szerint a napokban valaki bejegyzett Nagy-Britannia nyilvános cégjegyzékébe egy új céget SERIES III PRODUCTIONS (UK) LIMITED néven, minden bizonnyal azért, hogy ezen keresztül biztosítsa a zavartalan munkát a tévésorozat a szigetországi forgatáshoz.

Jelenet a Zsivány Egyesből (fotó: Lucasfilm / The Walt Disney Company)

 

Azt persze most még nem igazán tudni, mi lesz a harmadik tévésorozat a galaxis peremén tevékenykedő fejvadászról szóló The Mandalorian és a Zsivány Egyesben megismert lázadó tiszt, Cassian Andor spin offja mellett. A korábbi pletykák és Lucasfilm-tervek alapján a Star Wars-rajongók ezekre tippelnek:

  • Obi-Wan Kenobi saját sorozata a Tatooine bolygón eltöltött, önkéntes remeteség éveiben,
  • Leia hercegnő fiatal évei a Felkelés hajnalán, a Csillagok háborúja eseményei előtt,
  • Phasma kapitány felemelkedése az Első Rend tisztjei közé a VI. és a VII. epizódok közti időszakban,
  • Ren Lovagjainak története a VI. és a VII. epizódok közti időszakból,
  • Rose Tico, a VIII-IX. epizódok főszereplőjének spin off sorozata,
  • Darth Bane saját sorozata (ő volt az a gonosz Sith nagyúr, akit a Baljós árnyakban úgy emlegettek, mint a „egyszerre mindig csak ketten létezhetnek, egy mester és egy tanítvány”-iskola meghonosítója)

Akármelyik verzió mellett döntött a Disney, az áprilisban megrendezésre kerülő, Star Wars Celebration elnevezésű geek dzsemborin bizonyára erről a sorozattervről is fellebbentik majd a fátylat. (via Geektyrant)