Sztárbox: a nap kérdése, hogy mi is történt pontosan Noszály Sándorral a ringben

Kicsit úgy tűnt, mintha Noszály Sándor saját magát is meglepte volna.

A vasárnap esti Sztárboxban láthattunk mindent, és ezúttal 3-ból 2 meccs is kiütéssel végződött. Közben pedig a férfi könnyűsúlyban korábban győzedelmeskedő Miller Dávid drámai bejelentést tett, ugyanis egy edzés során súlyos orrsérülést szenvedett, így nem folytathatja a versenyt. 

Két nappal ezelőtt egy edzésen, kesztyűzés során egy szerencsétlenül eltalált ütés – igazából orrvédős fejvédőben voltam – három helyen eltörte az orrom. Mindent megpróbáltam, hogy esetleg ezt folytathassuk, mert nagyon-nagyon sok munkám van ebben”

mondta a műsorvezető, akinek végül meg kellett hoznia a súlyos döntést. 

Ilyen volt Sánta Laci és Pachert Balázs összecsapása

A férfi könnyűsúly kategóriájában Sánta László és Pachert Balázs nézett szembe egymással a ringben. Ezen a mérkőzésen rengeteg szép ütést láthattunk, de végül pontozással a színész került ki győztesen. 

Érdekesség,  hogy a nézők inkább amellett tették le a voksukat, hogy a Balázs Kicks tulajdonosa nyer, ám ő a 3. és a 4. menetre már nagyon elfáradt, de ettől függetlenül a végsőkig kitartott. A meccs után a két sztárboxos sportszerűen gratulált is egymásnak.

Forrás: RTL - Sallak Dóri

Király Viktor és Herceg Dávid mérkőzését a kanapéról is rossz volt nézni

Nem volt túl szép látvány, amikor a második menetre Király Viktornak vérzett az orra, majd a szemöldöke is felszakadt. Az énekes egész arca tiszta vér volt, de a negyedik menetig tartotta magát. Végül azonban Herceg egy hatalmas ütéssel kiütötte az ellenfelét, aki már nem tudott visszajönni a ringbe.

A két sztár jó barátságot ápol egymással, így a mérkőzés utáni sportszerű gratuláció sem maradt el. Herceg pedig azért is dicsérte az énekest, amiért az elmúlt hónapokban sikeresen megszabadult a 30 kiló súlyfeleslegtől, így szerinte ő már mindenképpen győztes ebben a műsorban. 

Király Viktor is megszólalt a meccs után: elmondta, hogy a szakadék szélén állt, amikor érkezett a felkérés a Sztárboxra.

Két út volt előtte: alkoholfüggősége miatt egy elvonó vagy a Sztárbox. Az utóbbit választotta, amivel sikerült kimásznia az elképesztően mély gödörből, így ő mindenképpen győzött, legyőzte saját magát.

Forrás: RTL Sztárbox

Sokan szeretnék megérteni Noszály Sándor és Pulai Imre meccsét

Sor került a Sztárbox első elődöntőjére is, méghozzá a nehézsúlyban. A teniszező és az olimpiai bajnok kenus csatája hamar véget ért, ám a látottakból még nem tudtak felocsúdni a nézők sem. 

Noszály Sándor tankként tört előre már az első pillanattól kezdve, így Pulaira már nagyon hamar rá kellett számolnia a mérkőzésvezetőnek. Nem sokkal később pedig az egykori teniszező egy hatalmas KO-val kiütötte az ellenfelét. 

A Redditen azonban sokan értetlenül állnak Noszály teljesítménye előtt, akinek a nézők szerint több érthetetlen és furcsa mozdulata, valamint megnyilvánulása volt a műsorban. Ez a meccs csakúgy, mint Shane Tusupé és Torghelle Sándoré, inkább egy kocsmai verekedésnek tűnt.

Noszály például a mérkőzés kezdete előtt, amikor több ütést mért Pulaira, valamilyen oknál fogva elfutott a ringben, amikor közéjük állt a bíró.

Noszály, hogy elsprintelt”

– jegyezte meg egy kommentelő. 

Nagyon fura volt ez a meccs”

– írta valaki más.

Noszály az előző meccsen olyan volt, mint egy nagypapa. Most mi történt?

– tette fel a kérdést egy néző.

Forrás: RTL - Sallak Dóri