Szupervicces vámpírsorozatot készít a Thor 3 atyja

Taika Waititi az FX csatornán folytatja 2014-es kultfilmjét, a Hétköznapi vámpírokat.

Jó hírünk van minden vámpír- és Marvel-rajongónak: Taika Waititi egy 10 epizódos sorozatban folytatja a 2014-es, fergeteges humorú horrorvígjátékát, a Hétköznapi vámpírokat! A széria az FX-nek készül majd, és természetesen benne lesz a stábban Waititi régi cimborája és kollégája, a szintén új-zélandi Jemaine Clement is (ő volt a film forgatókönyvírója és ő alakította a Vladislav nevű, bajszos vérszívót is, míg Waititi a Viago nevű vámpír volt).

A sorozat egy csapat New York-i vámpír életét mutatja majd be, akik már évszázadok óta lakótársak, és próbálnak nem lebukni a vámpírságukkal, miközben bulizni járogatnak. Már a szereposztást is tudjuk: Kayvan Novak lesz Nandor, a magyar nevű fővámpír, Matt Berry lesz, Laszlo, a szintén magyar nevű vámpír, aki kicsit kettyós, és folyton denevérré változva kering a szobában, sokszor nekiütközve a falnak. Harvey Guillen alakítja Nandor szolgáját, Natasia Demetriou pedig egy Nadja nevű, vagány vámpírcsaj lesz.

Waititiék emellett leigazolták Doug Jonest is, akiről ugyan egyelőre nem lehet tudni, kit fog alakítani, de valószínűleg valami szörnyet, hiszen eddig is mindig ilyen szerepeket kapott Guillermo del Toro filmjeiben: ő volt többek között Abe a Hellboyban, a szörny A faun labirintusában és A víz érintésében. (via Geektyrant)