Tévésorozat készül a Sin Cityből!

Bár azt egyelőre nem tudni, hogy igazi vagy CGI Jessica Albával és Bruce Willisszel.

Hihetetlen, de már 14 éve volt, hogy a 2005-ös Sin City mozifilm újra divatba hozta a fekete-fehér krimit, és beemelte a mainstreambe Frank Millert, akit addig csak a hardcore képregényrajongók imádtak (igaz, ők nagyon). Bár Miller sokkal több marcona igazságosztókkal és ledér lányokkal teli történetet írt és rajzolt 1991 óta, a két mozifilm végül csak néhány történetét dolgozta fel. Most viszont Frank Miller és a Legendary stúdió szerződést írtak alá egy tévésorozat verzióról, ami az eredeti képregények sztoriját dolgozza majd fel.

Miller és Robert Rodriguez executive producerként jegyzik a sorozatot, akárcsak Stephen L'Heureux, aki a Sin City: Ölni tudnál érte producere volt 2014-ben, szintén benne van a mostani stábban. A Legendary stúdió emellett egy Sin City előzménysorozatot is tervez, animációs formátumban (bár hogy ez klasszikus formátumú rajzfilmet jelent-e, vagy a mostani, sztárszínészekkel elkészített videojátékokat, CGI-vel megrajzolt Bruce Willist és Mickey Rourke-ot fogunk nézni, azt egyelőre nem tudni). 

A Sin City tévésorozat terve egyébként már régóta benne volt a levegőben. 2017-ben a Walking Dead showrunnere, Glen Mazarra forgatta volna le a Weinstein testvéreknek, mivel a Sin City-jogok ekkor még a The Weinstein Company tulajdonában voltak. Ám miután kirobbant Harvey Weinstein szexuális zaklatási ügye és csődeljárás indult a cége ellen, Miller visszaszerezte a filmes jogokat. (via Consequenceofsound.net)