Több szereplő is visszatér a Dexter folytatásában

Köztük kedvenc sorozatgyilkosunk legfélelmetesebb ellenfele is.

Habár a bemutató pontos időpontját még nem ismerjük, idén ismét láthatjuk Dexter Morgant, kedves sorozatgyilkosunkat. Az eredeti sorozat a negyedik évad után erősen lejtmenetbe kapcsolt, hogy aztán az utolsóval szét is trancsírozzák az egyik valaha volt legjobb szériát. Az utolsó képsor a szakállas favágó Dexterről sok-sok rajongó agyába beleégett, és bár feledhetnénk. 

A folytatást az a Clyde Phillips vezényli, aki a negyedik évad után hagyta ott a show-t, azaz alatta még minden remekül ment, és korábbi nyilatkozatai alapján az a szándék vezérelte, hogy egy tízrészes búcsúévaddal feledtesse az elhasaló utolsó szezonokat, és egy afféle második fináléval méltóképp búcsúzhassunk el Dextertől. 

Immár hivatalos, hogy két korábbi, halott szereplő is visszatér: a Dexter húgát játszó Jennifer Carpenter, és John Lithgow, azaz a Trinity-gyilkos. Lithgow csupán néhány órát forgatott, így ő csak cameózik egyet, de Carpenterről azt gyanítják, hogy ő veszi át a Sötét Utas szerepét – a Dexter nevelőapját játszó James Remart ugyanis nem keresték fel korábbi szerepének ajánlatával. 

(Forrás: Uproxx)