Totál káosszal indult A Konyhafőnök VIP

Túlforrósodott rezsók, kukába dobott növények, széttört serpenyők és megégett ujjak övezte káoszban indult útjára A Konyhafőnök VIP vadonatúj évada hétfőn este.

Az első adásban Járai Máté, Fésűs Nelly, Kardos Eszter, Tokár Tomi, Kármán Odett, Kamarás Norbi, Badár Sándor, Pintér Adrienn, Élő Marci, Rubint Rella, Kálid Artúr és Geszler Dorottya merészkedtek be a séfek birodalmába. Tokár Tomi kukából szedett alapanyagokkal borította ki a zsűrit, ezzel párhuzamosan Rácz Jenő és Járai Máté két év után szóba álltak egymással a főzés kedvéért. Anno a Nyerő Párosban vesztek össze úgy, hogy azóta sem beszélnek – mostani találkozásuk sem nevezhető felhőtlennek.



Kamarás Norbi sem járt sokkal jobban: neki percekkel a tálalás előtt még nem volt kész semmije, amit felrakhatott volna a tányérjára, mivel túlmelegedett a rezsója, és kikapcsolt, így a srác nem tudta megsütni a rákokat. Eközben párja, Odett is hasonló gondokkal szembesült. Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja végül nyersen tálalta fel a tésztát, amivel úgy kiakasztotta a zsűrit, hogy Rácz Jenő például nem volt hajlandó megkóstolni sem az ételét.



A műsorban láthattuk még azt is, hogy a közös rezsón osztozkodó Járai Máté és Tokár Tomi közül az utóbbi nem fért oda rendesen társa miatt a főzőlaphoz, így felmerült, hogy a másik direkt szabotálni akarja; Fördős Zé zsűritársai szerint gusztustalan módon nyalogatni kezdte Tomi tányérjáról a csokit; Rácz Jenő pedig meglepő módon Járai Máté mellé állt, és megvédte az egyik fogását, amit Sárközi Ákos ehetetlennek és száraznak talált.



A kulináris kalandok végén azonban valakinek máris el kellett hagyni a konyhát. A végső kiesés Tokár Tomi, Kálid Artúr és Kamarás Norbi között dőlt el, és a zsűri úgy döntött, Artúrnak kell távoznia. A színész kissé csalódottan vette tudomásul kiesését: úgy nyilatkozott, még egy kicsit bíbelődött volna. Kálid saját bevallása szerint szívesen folytatta volna még a versenyt, és elárulta, hogy egy kis idő elteltével otthon mindenképpen kamatoztatja majd újonnan kifejlődött konyhai érdeklődését.


(via RTL / Sajtóklub)