Totál lefagyott a Szerencsekerék játékosa, bukta az 1,4 milliót

Pedig egész könnyű volt a fináléban a feladvány – nem csoda, hogy Kasza Tibi is halálra cinkelte Hunort a tudatlanságáért.

Éva almája

Ez lett volna a helyes megfejtés a nagy fináléban a Tv2 népszerű vetélkedőjében, a Kasza Tibi vezette Szerencsekerékben. Csakhogy a csütörtök este döntőbe jutó játékos, bizonyos Hunor, annyira leblokkolt, hogy sehogyan sem ment neki – sőt, mintha még akkor sem értette volna, mi is a jó válasz, amikor a kicsit „idegállapotba jött” Kasza szarkasztikus megjegyzések közepette szájbarágósan rávezette az idő lejárta után:

 

 

Kasza Tibi gunyoros szavai tehát tőrdöfésként hatottak szegény Hunorra, pláne hogy a műsorvezető cinkelni kezdte még amiatt is, hogy nem is ismeri Ádám és Éva bibliai történetét az eredendő bűnről...

Hát mi lehet a tiltott gyümölcs?!? Idejövök, hátha innen jobban látszik, jó? Vót az a két ember...

Amire aztán rá is tett pár lapáttal az efféle lesajnáló mondatokkal:

Figyu, Hunor! Az az igazság, hogy egy dolgot tudok mondani, hogy... Nem mondok semmit! Jön hozzánk Sydney, teljes a döbbenet, sajnos még fájdítani fogjuk Hunor szívét, hogy mi az, amit nem visz el tőlünk.

A műsor sztárvendége egyébként Nagy Réka modell volt, aki két pörgetés között elmesélte egy amerikai munkáját, amikor Stella McCartney sportkollekcióját kellett reklámoznia, és a neves divattervező meghívta a gálára a barátnőit is, többek között Kate Hudsont és Cameron Diazt, akivel Nagy Réka találkozott is.

No persze a híres modell és a még híresebb színésznő kapcsolata nem olyan volt, mint amit a legtöbben gondolnának, de erre azért mindenki felkapta a fejét, Kasza Tibi pedig komolyan irigykedni kezdett, és a pofavágásaival jól el is lopta a show-t.

Íme:

 

 

A műsor egy pontján pedig Nagy Réka és Kasza Tibi is dalra fakadt:

nagyon-nagyon béna karaokebulis nyökögéssel énekelték el együtt a Last Christmast a Wham!-tól!

 

 

(via Tv2play.hu)