Tóth Gabi lehet a TV2 őszi csodafegyvere

Állítólag ő lesz a Sztárban sztár All Star egyik versenyzője.

Még tavasszal jelentette meg a TV2, hogy az őszi műsorrendben szerepelni fog a Sztárban sztár All Star, amelyben 24, valamely korábbi szériában fellépett sztár vesz részt újra.  

A Blikk információi szerint az egyik nagy név az a Tóth Gabi lesz, aki több évet töltött el a Sztárban sztár zsűrijében.

Az újság bennfentes forrása szerint bár a TV2-nek volt honnan merítenie – a Sztárban sztár kilenc, a Sztárban sztár+1 kicsi kettő, a Sztárban sztár leszek! pedig négy évadot élt meg –, akadtak nehézségei a csatornának, mire összeszedte a szereplőket.

„Több közönségkedvenc énekes nem volt elérhető, mert időközben átigazoltak az RTL-hez, vagy azóta úgy alakult a karrierjük, hogy már nem akarnak ilyen jellegű műsorban szerepelni. A listán maradottak között pedig sokan azóta a korábbinál sikeresebbek, ismertebbek, illetve bizonyíthatóan generálnak nézettséget, így drágábbak is"

– magyarázta a Blikk informátora, aki szerint Tóth Gabi az egyik sztár, aki csúcsgázsiért szerződött.  

Tóth Gabit nem tudta elérni az újság, a TV2 pedig így kommentálta az értesülést:

„Nagyon örülünk, hogy ekkora a várakozás a műsorral kapcsolatban, a jövő héten minden kiderül a szereplőket érintően is. A versenyzők díjazása üzleti titoknak minősül.”

via: Blikk