Tovább bonyolódik a Trónok harca kávéspohár-balhéja

Emilia Clarke nemrég rákente az egészet a Varyst alakító Conleth Hillre, de ő most már tagad mindent.

Múlt héten már-már úgy tűnt, megoldódott a kávéspohár-gate néven elhíresült Trónok harca-baki, azaz kiderült, kinek a hibájából került anno egy papírpohárnyi latte a 8. évad egyik epizódjába, a The Last of the Starks címen futó, 4. részbe. Íme az azóta mémmé vált képkocka:

Forrás: HBO

 

Nemrég a kávéspohár feltételezett tulajdonosa, a Daenerys Targaryent alakító Emilia Clarke nyilatkozott az ügyben Jimmy Fallon Tonight Show-jában: ráfogta az egészet kollégájára, a Varyst alakító Conleth Hillre.

Íme az igazság. Volt egy buli az Emmy-gála előtt, a Varyst alakító Conleth [Hill], aki mellettem ült abban a bizonyos jelenetben, félrevont: Emilia drágám, el kell mondanom neked valamit. Az a kávéspohár az enyém volt. Tehát az övé volt! Conleth kávéspohara volt! Ő maga mondta.

Conleth Hill azonban nem így emlékszik vissza az eseményekre. Az 54 éves brit sztár az angol Cannel 4 csatorna Sunday Brunch című beszélgetős műsorában vallott színt (azért persze megjátszott felháborodással):

Úriemberként muszáj volt a karomat nyújtani és vállalni, hogy én hagytam ott azt a kávéspoharat. Kivédtem egy Emilia Clarke-nak szánt golyót, erre ő rólam beszél. Nézzék, nincs bizonyíték arra, hogy én voltam. Vádoljanak mást! Addig nem is kommentálom a dolgot, amíg nincs itt az ügyvédem. Ez határozottan nem volt termékmegjelenítés!
Forrás: HBO

 

A kávéspohár-gate ezzel aligha jutott nyugvópontra, a Trónok harca sztárjainak valószínűleg még nagyon sokáig fel fogják emlegetni az esetet a legkülönfélébb talkshow-kban. (via The Independent)