Új állatfajt fedezett fel a Szerencsekerékben Gáspár Evelin

Megtudtuk, hogy már nem csak túrja a ganajt a bogár.

A héten már csak ismétlésekkel jelentkezik a TV2 egyik legnagyobb durranása, a Szerencsekerék, így futhattunk bele újra abba az epizódba, ahol Gáspár Evelin volt a vendég. Győzike idősebbik lányának fellépése emlékezetesre sikerült, hiszen olyan ügyesen játszott, hogy még a fődíj játékig is eljutott. Akkor már potenciálisan 7,8 millió forint volt a nyereménye, és mivel az utolsó feladványt is kitalálta, a borítékban pedig plusz egymillió forint lapult, így összesen 8 millió 825 ezer forinttal távozhatott.

Nincs persze Szerencsekerék orbitális bakik nélkül, és ebbe az adásba is jutott egy „Tudja, hol szeret a cápa”-kategóriás vicces megfejtés. Az első játékban az állatvilág egyik legerősebb bogarát kellett volna kitalálni, és már meg is volt minden mássalhangzó, amikor Evelin megpróbálkozott a tippeléssel, és sikerült is feltalálnia egy új állatfajt.

Ganajtörő bogár

- lett a megfejtése, de nem ez volt az egyetlen vicces elszólása.

@husiii20 Szerencsekerék - 3. évad 5. rész(Gáspár Evelin-ismétlés) #husiii20 #foryou #viral #tv2 #szerencsekerék ♬ eredeti hang – ?Husiii? - ?Husiii?

A műsorvezető szerette volna, ha a Kör című Edda-sláger refrénjét folytatja onnan, hogy „Ha egyszer odébbállok”, amit Evelin így oldott meg:

Ha egyszer odébbállok, a kör közepéről majd kiállok, összegyűltök jó barátok, s rosszak."

via: TV2 Play