Új őrület: egy áruházlánc és a budapesti reptér is filmsorozat gyártásba kezdett

Amihez olyan sztárok asszisztáltak, mint Kamarás Iván és Spáh Dávid.

A Budapest Airport Kamarás Iván főszereplésével négyrészes mini-sorozatot forgatott Reptéri történetek címmel, amely már meg is tekinthető a repülőtér Facebook oldalán és Youtube csatornáján. A sorozat tipikus reptéri élethelyzeteket, szolgáltatásokat, az itt található üzletek kínálatát mutatja be szórakoztató módon, Géczy Dávid rendezésében.

Az első, tényleg vicces részben egy párocska egymástól elhidegült tagjai vitatkoznak a reptéren. A második részben Kamarás öltönyös nagymenőként rohangál a reptéri boltokban, a harmadikban a szegény ember David Bowie-jaként retró SZTK-szemüvegben és oldszkúl lódenkabátban megy egy szuvenírbolt eladójának idegeire, míg a negyedikben annyi ismert brandet mutat be egyetlen poén kedvéért, amennyi még épp nem kellemetlen a nézőnek.

A Budapest Airport mellett a MediaMarkt is felugrott a sorozatvonatra. Szeptember 4-én, kedden indul el az áruházlánc Akcióhősök című, új sorozata, ráadásul rögtön három résszel. A széria egy műszaki áruház kalandos mindennapjait mutatja be, melyben lesz izgalom, humor és szerelem is. Az egyes epizódokban ráadásul forgó MediaMarkt logók bukkanhatnak fel különböző termékeken, ezekre kattintva az adott árut egyedi, csak a sorozatból elérhető kedvezményekkel lehet megvásárolni a MediaMarkt webáruházában.

A sorozat érdekessége, hogy a rendezője a Familia Kft. egykori gyerekszereplője, Spáh Dávid, aki az operatőr ikertestvérével, Spáh Károllyal együtt olyan filmeket és sorozatokat forgatott az elmúlt években, mint a Tömény történelem vagy az Aqua. Íme a shopping comedy-nek elkeresztelt, 15 részesre tervezett Akcióhősök hivatalos szinopszisa:

Tomi (Csiby Gergely) életvidám, nyitott fiatalember, aki zöldfülűként, tapasztalatok nélkül lépett be a MediaMarkt csapatába. Az életet könnyedén veszi, nem kis problémát okozva ezzel a betanítására felkért Katának (Szurdi Panni). Kata bosszúsága napok múltával elillan, felszabadítólag hat rá a szertelen srác jelenléte, aki időről időre furcsa, néha bizarr helyzetekbe keveredik az új feladatkörében. Ezekből persze rendre kivágja magát, ám úgy tűnik, Lili (Herrer Sári) jelenlétében ő is csak keresi a máskor oly könnyedén gördülő szavakat. A fiú, bármi is várjon még rá ezen a helyen, nem futamodik meg – még akkor sem, ha Lili szívéért egy legyőzhetetlennek tűnő ellenféllel kell versenybe szállnia...