Új pörgetést talált fel a Szerencsekerék játékosa, mégis milliókat bukott

Barabás Kiss Zoltán pedig saját magát kapta feladványként.

A Szerencsekerék hétfői adásában több váratlan momentumot is láthatott a néző. Az ügyeletes sztárjátékos, Barabás Kiss Zoltán például saját magát kapta feladványnak, ami nem túl gyakran fordul elő a műsorban. Látva, hogy a témakör a „magyar hangja”, a szinkronszerepeiről is ismert színész még azelőtt bemondta a megfejtést, hogy akár csak egyetlen betű kipörgött volna.

Az egyik civil versenyzőnek, Mariann-nak is sikerült meglepnie Kasza Tibit, illetve a közönséget: nem álló helyzetből, hanem lendületből, a kerék mellett „futva” pörgetett. A módszer nem mindig hozott szerencsét, egyszer sikerült az összegyűjtött millióit 0 forintra elcserélnie.

A klinikai logopédusként dolgozó Mariann-nak végül sikerült mégis bejutnia a döntőbe, ahol viszont kifogott rajta a feladvány. Se neki, se Kasza Tibinek nem jutott eszébe, hogy a „Rágcsáló, pórázon” feladvány nem egy igazi állatot takar, merthogy a megfejtés a vezetékes egér lett volna. A versenyző ezzel elbukta a 860 ezer forintot, plusz azt a 2 milliót, ami még a borítékban lapult. A pénznek lett volna helye, mert Mariann az adás elején elmondta, hogy egy flexibilis endoszkópot vett volna belőle a betegeinek.