Újra összeállt a Rapülők, VV Soma 36 milliót talicskázott haza

Geszti Péter Fluorral vívott kamu rapháborút az X-Faktorban, Soma győzelmével véget ért a Való Világ 8. Átaludta a hétvégét? Megmutatjuk, mi történt ezalatt a legnagyobb kereskedelmi adókon.

Fellélegezhetnek a Való Világ-gyűlölők: véget ért a VV8, amit a 21 éves, nagyon őszinte, de kicsit üres fejű Soma nyert meg, ezzel 36 millió forintot talicskázhatott haza.

Forrás: RTL Klub

Soma a fináléban két lánnyal, Ginával és Viviennel párbajozott, végül Gina kiesése után 63 százalékkal ütötte ki a kicsit kettyós Vivient.

Soma nem bánt meg semmit, még azt sem, hogy lusta villatársaival ellentétben nem szunyókált napi két órát délutánonként a kanapén. Utólag így tekintett vissza a Villában eltöltött 100+ napra:

A VV8 tehát véget ért, de a valóságshow-függőknek nem kell sokat várniuk a folytatásra: hétfőn startol el a ValóVilágtól a Big Brotherig című best of válogatás az RTL2-n, amiben az elmúlt 14 évben leadott szériák legemlékezetesebb pillanatait nézheti újra, így többek között azt is, mit csinált 2002-ben Majka Maya Golddal a VV1 paplanja alatt.

Újra összeállt a Rapülők!!!

Igaz, csak egy X-Faktoros hakni erejéig. Itt ugye a lényeg az volt, hogy összecsap a múlt és a jövő, a '90-es évek szóvicckirálya, Geszti Péter kínrímpárbajt vív a Welhello két tagjával, Fluorral és Diazzal, miközben egy csomó táncosnő rázza a fenekét a színpadon, a közönség pedig állva tapsolva ordítja a régi és az új popslágerek szövegét. Ez volt egyébként az X-Faktor fénypontja.

ByeAlex és Gáspár Laci a Ham ko Ham zenekart szerette volna a döntőben látni, Puskás Peti és az indiai termékenységi istennővé átváltozott Tóth Gabi viszont Gorbunov Dmitrijt. Végül a nézők szavazata döntött: a Ham ko Ham számára ért véget az X-Faktor.

A döntőben így tehát már csak Opitz Barbara, Mata Ricsi és Gorbunov Dmitrij lesznek benne. A a jövő heti fináléban a nézők szavazatai alapján dől el, ki lesz a 2016-os X-Faktor győztese, aki minden eddiginél nagyobb nyereményt kap: egy luxusutazást, egy éven át havi 1 millió forintot és további 15 milliót kap, amit a zenei karrierje beindítására fordíthat.

Mindeközben a Tv2-n

Bár a Sztárban sztár már véget ért, a Tv2 a Super Tv2-n elindított Sztárban sztár +1 kcisi című műsorral próbálja megszorongatni az RTL-t. Ebben a műsorban tinédzserek énekelnek duetteket olyan popsztárokkal, mint Szandi, Király Linda vagy Sipos Péter az Irigy Hónaljmirigyből.

Forrás: Tv2

A zsűritagok ebben a műsorban Pély Barna, Csobot Adél, Rákóczi Feri és Ábel Anita. Utóbbi el is pityeredett Koós Réka és a Zámbó Jimmynek beöltöztetett Szabó Bence produkciójától.