Utálták a Jóbarátok szereplői a saját főcímdalukat

Jennifer Anniston nemrég bevallotta a BBC egyik műsorában, hogy a szereplők egyáltalán nem voltak oda a Rembrandtok szerzeményéért, az "I'll Be There For You" című számért, ami a sorozat főcímdala volt.

 „Egyikünk sem volt nagy fanja ennek a dalnak” - mondta Jennifer Aniston a BBC egyik műsorában. "A színészek - Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, and David Schwimmer és én - úgy éreztük, mintha egy... nem is tudom. Táncolni egy szökőkútban?! Valószínűleg a szökőkút is hülyén érezte magát” - mondta.

Valóban, jogos kérdés, miért is kellett nekik egy szökőkút előtt erőltetetten hülyéskedni. „Megcsináltuk, mert ezt mondták nekünk” - magyarázta Jennifer.

Talán nem szerették a szereplők a dalt, de Aniston azt is bevallotta, hogy mint minden normális embert, őt is mindig beszippantja a Jóbarátok, ha a csatornák között kapcsolgat.

„Nem tehetek róla. Először általában megpróbálok visszaemlékezni, hogy melyik epizód is volt az, aztán a felénél azt mondom magamnak: nahát, erre nem is emlékszem. Mindig elfog ilyenkor egy erős nosztalgia” - árulta el.

Nincs más hátra, mint meghallgatni a gyűlölt számot!

(Moviefone)