ValóVilág11: Közel a vége, hétvégén hármas Párbaj lesz

Előbb a szabálymódosítások sokkolták a villalakókat, aztán Barna videóüzenetei borzolták a kedélyeket, majd stand-up esten szóltak be egymásnak.

Egyre jobban közeleg a ValóVilág11 fináléja, ezért rendkívül felgyorsulnak az események a villában. A játékosok most tudták meg, hogy hétfő este megtartják a következő kiválasztást, ráadásul a kék kendő is meg fog szűnni. A megdöbbentő hír után egyből esélylatolgatásokba lendültek a villalakók.



A villalakók megszavazták a következő kiválasztottat is, VV Melina és VV Rico is 2-2 jelet kapott, és végül VV Kriszti szavazatán dőlt el, melyikük kapja a zöld kendőt. Ekkor jött a meglepetés: a villalakók döbbentére Puskás Peti bejelentette, hogy még ma este sor kerül a kihívásra. VV Melinának mindössze pár perce volt összeszedni a gondolatait, majd kiállt a többiek elé, és kihívta egy játékostársát, akivel közölte, hogy „nem gondollak jó embernek.”



A legutóbbi párbaj során kiesett VV Barna sem került még le napirendről, a villalakók a fényképének üzentek, és elbúcsúztak a játékostól. „Sokkal finomabban kéne közölnöd a dolgaidat, nem kéne ennyire elkattannod” – vélekedett VV Reni, majd VV Lissza is elárulta kendőzetlen véleményét, szerinte Barna részéről nem volt őszinte ez a barátság.



A kiesett játékos VV Krisztinek üzent, és óva intette a lányt VV Renitől, aki szerinte rendkívül rosszindulatú, és egyáltalán nem őszinte. Kemény szavai hallatán VV Reninél egyből eltört a mécses, majd később a villa udvarán is elsírta magát.

VV Rico egy pillanatig sem tagadja, mennyire hiányzik neki VV Barna. Őszinte érzelmeiről VV Krisztinek beszélt, majd a lányról is elárulta a véleményét, mire az könnyekben tört ki.

 



Miután VV Lissza visszatért a párbajról, azt a feladatot kapta, hogy álljon ki a többiek elé, és árulja el őszinte véleményét a játékostársairól. A villalakók kaptak hideget-meleget, és sértődésből sem volt hiány.  



A beszólás később is folytatódott, ugyanis stand up estre került sor. A játékosok a villa udvarán adták elő vicces produkciójukat, ám a humor mellett a határokat is feszegették.



VV Lissza és VV Márió esti civakodása egészen odáig vezetett, hogy a lány hirtelen felindultságból bement a riportszobába. „Nem bírom ezt sem lelkileg, sem testileg. Nagyon szeretnék hazamenni, gyenge vagyok ehhez” – mondta könnyek között.


via: Sajtóklub