ValóVilág12: kiesett a villa egyik legelviselhetetlenebb lakója

A legnépszerűbb RTL-valóságshow 12. évadjának első párbaja Dorka és Noémi közt zajlott, végül az utóbbinak kellett elhagyni a villát.

A múlt héten a luxusbörtön lakóinak dolgozni kellett, ami végül egy „céges buliba” torkollott, ahol néhány villalakónak ismét sikerült alakítani. Noémi, aki elvileg épp a nézők kegyeiért küzdött, mivel őt hívta ki Dorka párbajra,

olyan sakál részegre itta magát, hogy felváltva osztotta ki a népet és okádott a felmosóvödörbe.

Ennél már csak Giada volt vállalhatatlanabb, aki – mit szépítsük – összefosta magát a buli közben. De ugorjunk is előre, és nézzük, hogyan zajlott a ValóVilág12 első párbaja.

Forrás: RTL

 

A Párbaj ugye élőben zajlott vasárnap, az összefoglaló után az RTL streamfelületén, az RTL+-on, így előtte még elcsíptem a 0-24-es élő streamet, ahol épp Dorka és Noémi beszélgettek a nyugiszobában arról, hogy mit jelent nekik a párbaj, milyen módszerekkel fognak élni egymás ellen, és mi lesz, ha a másik győz.

Noémi itt tett egy ígéretet, ami elég fals volt, hiszen azt mondta, hogy ő nem fog Dorka ellen érvelni, maximum saját maga mellett.

Ehhez képest már korábban, mikor az ő csapata adta elő az indulóját, szinte az egész Dorka ekézéséről szólt, ahogy abban a feladatban sem tudták kihagyni ezt, amikor Noémit kellett volna „eladni, mint egy terméket”.

Noémi
Forrás: RTL

 

Az élő párbaj során Dorka és Noémi bementek a stúdióba, ahol a rokonok és barátok tomboltak a közönség soriban: Dorka teljesen meghatódott, amikor meglátta édesapját, és az is kiderült, miért nem feküdt le Valennel.

Dorka ugyanis tett egy ígéretet a családjának, hogy nem fog szexuális aktust létesíteni a villában – igaz, egy kis petting  azért belefért.

Noémi nyilatkozata viszont érdekes volt Duduról, akivel elvileg egy párt alkottak, bár a fiú az utóbbi időben kicsit hátrébb lépett, mióta kiderült, hogy Noémi fog párbajozni. Meg lett az eredménye, ugyanis Noémi a stúdióban, élő adásban jelentette ki, hogy igazából nincsenek együtt Duduval.

Dorka
Forrás: RTL

 

Mindenki számára kiderült, hogy a választási szónoklat az nem kortárs-, hanem kortesbeszéd, el is hangzott kettő: Dorkának Kikidi, Noéminek Reni tartotta – utóbbi nem csak erőtlen volt, de nem is fért bele az egy percbe. És végül összesítették a nézői szavazatokat, ami elég durva különbséget hozott:

  • Dorka 73,4%
  • Noémi 26,6 %

Így végül Noéminek kellett távozni a villából, aki azt mondta, hogy ezek szerint a nézők nem preferálták az ő őszinte stílusát – de valljuk be

az őszinteség és flegma bunkóság valamint szolipszista kötekedés közt óriási különbség van.

Forrás: RTL

 

Viszont az egyértelmű, hogy az RTL is Dorka felé húzott, mivel ebben az adásban – amikor még mindig lehetett szavazni – több kínos videót és nyilatkozatot vágtak be Noémiről, Dorkáról pedig elsősorban cuki és emberi pillanatokat láthattunk.