ValóVilág12: teljes lealjasodás és a tévétörténelem legalpáribb udvarlása

Megérkezett Csaszi a ValóVilág 12-be, Valen meg belesett Dorka bugyijába.

Sok újat hozott az elmúlt 24 óra az RTL valóságshow-jába: új lakó érkezett a ValóVilágba, új szerelem szövődött, és tanúi lehettünk a tévétörténelem legalpáribb bókjának.

Dorka a legutóbbi kiborulása után végül úgy döntött, mégis marad, és tovább évődtek Valennel: először még egymás fejéhez vágták, hogy „ellenség vagy, nem szövetség”, meg „ez most már nem alapanyag, hanem salakanyag”, majd mintha egy párhuzamos dimenzióba kerültünk volna, Valen már Dorka bugyijába lesett, és azzal bókolt neki, hogy:

„Szétb*sználak! Most nagyon szét. Azt se tudod, hogy mi volt a szex, amíg nem ismersz meg engem.”
Forrás: RTL

 

Új pár is összejött a luxusbörtönben: Noémi és Dudu, akik már a csókolózásig jutottak.

„Nagyon jó amúgy, hallod Noémivel. Tényleg nagyon jó, nem is akarok többet mondani, szerintem a mosolyomban meg a reakciómban minden benne van mindig.”

- mondta Dudu, a villalakók kedvenc kötőszavait használva.

A luxusbörtön legutóbbi nagy pillanata viszont az volt, amikor új lakó érkezett Csaszi, vagyis a császár személyben. A srác eléggé ledöbbent, hogy – az ő szavaival élve –

a villa olyan, „mint egy langyos vizes vakáció”.

Még jó, hogy minden beköltözőt buli vár, ám Csaszi nem igazán tudott mit kezdeni magával, miközben mindenki kiengedte a gőzt: volt ott „kokodzsámbó”, meg „kátnájdzsó”. Csaszi azt sem értette, hogy 10 nap alatt hogy lett mindenki szerelmes – valljuk be, joggal.

Forrás: RTL

 

Dzsigeri mellett meg nem tudunk szó nélkül elmenni,

a srác lassan kezd olyan lenni, mint Kenny a South Parkból: kapucnis pulcsiban motyog maga elé.

Sőt: egyszer azt hittük, meg is hal, mikor csatt részegen bedőlt a medencébe, mint a raklap.

Ja, és új kendőt is bevezettek: pink-fekete, kockás, ami mindenkinek tetszik, és mikor meglátták Csaszinál, mindenki szívesen hordta volna, egészen addig, míg ki nem derült a jelentősége: a villa két legerősebb személyisége, Valen (akit Csaszi választott ki) és Gina (őt a villalakók szavazták meg) kapott ilyen csinos kendőt, ami valójában nem is olyan előnyös, hiszen közülük kell megszavazni a nézőknek, hogy ki távozzon a villából.

 

(via RTL)