VV12: Máris feladja az egyik villalakó?

VV Dorka úgy érzi, az érzései ezt nem bírják tovább. De egyéb izgalmak is történtek a luxusbörtönben a szerda esti adásban.

A villalakók nehezen ébredtek a luxusbörtönben, ám Valen egyből felcsigázta Gaidát. Ébredés után feltérdelt a mellette fekvő lányhoz, és büszkén megmutatta neki domborodó alsónadrágját – amitől Gaida állítása szerint bebizsergett. Aki szeretne, itt bizsereghet be Valen férfiasságától. A jelek szerint ráadásul hamarosan még tovább nőhet a szexuális feszültség, hiszen egy szerelmi háromszög van kialakulóban. Dorka ugyanis egy szerelmes költeménnyel vallotta meg érzéseit Valennek, annak reggeli fogmosása közben. Ide kattintva olvadozhatunk!

Forrás: rtl.hu


A nap többi részében a villalakók a nézők kéréseit teljesítették, akik olyan feladatokkal szívatták meg a játékosokat, mint például hogy közlekedjenek nyúlugrásban. A legrosszabbul azonban Noémi és Dzsigeri járt, akiknek az egész napot bokszkesztyűben kellett tölteniük. További kellemes perceket szerzett a nézőknek, hogy a luxusbörtön férfilakói chippendale show-t adtak elő; és ha mindez még nem lenne elég, egy új beköltözőnek is örülhettünk. VV Csaszi (mint császár) bemutatkozó videóját ide kattintva láthatjátok.

Forrás: rtl.hu


A nap végén viszont szegény Dorka már nem bírta tovább a feszültséget, és a riportszobában meglebegtette, hogy feladja a játékot. „Gonoszok velem, és olyanokat állítanak, hogy manipulálok, holott csak az érzéseimet mondtam el. Rosszul esik, hogy Valen egyszer nagyon közeledik, aztán amikor így elvonul a többiekkel, már nagyon elutasító.

Úgy érzem, az érzéseim ezt nem bírják tovább”

panaszkodott sírva a lány a kamerának. A csütörtök esti adásból minden bizonnyal kiderül, hogy döntött végül.


(via rtl.hu)

 

A kedd esti adásról írt beszámolónk

BRÉKING! Megvolt az első szex a Való Világ 12-ben!

VV Geri és VV Reni "felfedezték egymást, hogy megvan-e mindenkinek mindene”.

Tovább