VV12: két dolog nem stimmel, Reni szexuális szokásai és Dudu haja

Az elmúlt napokban mintha egy párhuzamos valóságba kerültek volna a villalakók.

Fokozódik a hangulat az RTL valóságshow-jában, hiszen már három párbajon is túl vannak a villalakók, és vasárnap távozott az egyik legerősebb személyiség, Valen. De nem csak ez kavarta fel az elmúlt pár napban a luxusbörtön életét, hiszen

egyik napról a másikra mintha egy másik multiverzumba, egy párhuzamos valósába kerültek volna át a villalakók.

Previously On ValóVilág

 

Reni nemrég még arról beszélt Gerinek – akivel egy párt alkotnak a villában –, hogy arra vágyik majd kint, hogy Geri feküdjön le mással, azt vegye fel videóra és küldje el neki. A lány már korábban is beszélt a furcsa szexuális szokásairól a lányoknak, hogy szereti nézni a párját, miközben az mással szexel. Csakhogy, most valami egészen más történt, és úgy tűnik

Reniben inkább a féltékenység dominál, nem a szexuális vágyai.

Történt ugyanis, hogy elindult a villasuli: a héten különböző, általános iskolás tantárgyakból tartanak órát a villalakóknak, amiből majd felelniük kell. A némettanárnő – nyilván nem véletlenül – eléggé kihívó öltözékeben jelent meg, amitől Gerinek leesett az álla, minden bizonnyal azért, mert a vér is kiment az agyából, hogy máshová vándoroljon a testében. Reninek viszont ez nagyon nem tetszett, ahogy az sem, hogy a párja olykor a műsorvetőnek, Megyeri Csillának is bókol. Ez viszont még a közelében sincs egy felvett szexvideónak, szóval Reni durva önellentmondásba került, mikor kifakadt Gerinek.

Forrás: RTL

 

Dudu hajkölteménye mellett sem mehetünk el szó nélkül, ami mostanra már inkább bikkfa költészet.

A srác nagyon büszke volt göndör hajára, és a bemutatkozó videóban kihangsúlyozta, hogy naponta több órát tölt azzal, ahogy belője a sérót. Ám valami történt szegénnyel a villában, mert az utóbbi pár napban megcsoffadt, fénytelen, sprőd lett a haja, és mindenféle kencék díszelgek rajta.

Forrás: RTL

 

Ja, és még valami:

Ruben végre megszólalt, sőt, kifejtette a véleményét,

ami szintén csodaszámba megy, hiszen a hallgatag fiútól eddig csak félmondatokat és némi halk kuncogást lehetett hallani. A többi villalakó is csak nézett, mikor a srác belekezdett a monológjába, hogy szerinte mi volt a baj Valennel, és mi nem szimpatikus neki Geriben (utóbbit mondjuk később revideálta).