Walter White még visszatér a Better Call Saulba

Mindjárt vége a Breaking Bad előzménysorozatának, de még ígérnek meglepetéseket az alkotók.

Már csak két epizód van hátra a Better Call Saul utolsó epizódjából, és a 11. részben, ahogy azt az alkotók korábban megígérték – SPOILER – visszatért Walter White és Jesse Pinkman egy flashbackjelenetben. Az epizód nagy része a jelenben, tehát már a Breaking Bad eseményei után játszódik, azaz az immár Gene álnéven bujkáló Jimmy életét követhetjük a fekete-fehér felvételeken, de közben vissza is ugrunk abba az időbe, amikor Albuquerque leghírhedtebb zugügyvédje először találkozott a kristálymetet kotyvasztó Walterrel és Jesse-vel.

Az epizódot amúgy „Breaking Bad” címre keresztelték, ami azért érdekes, mert annak idején a Breaking Bad azon részde, amelyben Saul Goodman feltűnt, „Better Call Saul” néven futott.

A Sault / Jimmyt / Gene-t alakító Bob Odenkirk az ABC The View című műsorában kedden elárulta, hogy a Breaking Bad főszereplőit alakító Bryan Cranstont és Aaron Pault nem most láttuk utoljára, az augusztus 15-i finálé előtt még visszatérnek.

"Az igazság az, hogy ez csak a kezdet volt" – mondta a színész. "Több, nagyon erős jelenetük is lesz még.”

A Twitter népe azért szóvá tette, hogy ugyan jól néz ki a két színész, de azért látványos a különbség a Breaking Badhez képest. Főleg a 42 éves Aaron Paulnak volt nehéz dolga, neki egy kora huszonévest kellett volna eljátszania...

Odenkirk arról is beszélt, hogy hogyan tudja feldolgozni, hogy a Better Call Saul fináléjával életének egy 13 éves szakasza zárult le, ennyi ideje játssza ugyanis a karaktert a Breaking Badben, illetve az előzménysorozatban.

Azt hiszem, akkor fog csak igazán szíven ütni, amikor megnézem majd az utolsó epizódot, és talán sírva is fakadok."

A legutóbbi részben a Gene néven bujkáló exügyvéd újra beleveti magát a szélhámoskodásba, üzletembereket itat le, akiket aztán megszabadít a hitelkártyáiktól. Ha az egyik áldozata, Alfred ismerős, az nem a véletlen műve. Devin Ratray alakítja, aki nem más mint Kevin McAllister báttya, Buzz a Reszkessetek betörőkből.

Via: THR / Uproxx