24 órás jótékonysági füstölést tartott Dave Grohl a tomboló vihar alatt

A rocksztár 450 adag vacsorát készített el.

A Nirvana egykori dobosa és az immár 25 éve működő Foo Fighters frontembere a múlt hét szerdán meglepetésszerűen ellátogatott néhány barátjával a Los Angeles-i Hope the Mission menedékházhoz, hogy több száz vacsorát főzzön a számukra.

Miután 24 órán át főzött a vihar közepén, 450 vacsorát biztosítva a misszió több menhelyének, ott is maradt a Hope the Mission Los Angeles-i Trebek Centerében, hogy segítsen felszolgálni az ételt.

A Hope the Mission alapítója és vezérigazgatója, Ken Craft, valamint az elnök és pénzügyi igazgató, Rowan Vansleve 350 mérföldet futott Las Vegastól Los Angelesig, hogy összegyűjtse az utolsó 350 ezer dollárt, amely három családi menedékhely megnyitásához szükséges.

Forrás: Hope of the Valley

 

Vansleve megosztott egy videót is, amelyen Grohl biztatja őket a futásuk közben, illetve láthatunk fotókat Grohl óriási méretű, utánfutós füstölőjéről is.

Forrás: Hope of the Valley

 

"A hajléktalanság megszüntetéséért folytatott 350 mérföldes futásunk közepén megkaptuk a valaha készült legkirályabb videót Dave Grohl-tól, a Foo Fightersből" - írta bejegyzéséhez Vansleve. "Nemcsak szerencsét kívánt nekünk, hanem főzött több száz embernek, akik az egyik legsúlyosabb vihar kellős közepén élnek a menedékhelyeinken."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rowan Vansleve (@rvansleve) által megosztott bejegyzés

Grohlról legutóbb tavaly nyáron írtunk itt a Porton, akkor mutatták be a Foo Fighters saját horrorkomédiáját, a Studio 666-ot, amelyben a zenekar tagjai önmagukat alakítják.

Via: EW