Bad Bunny meztelen sellőként énekel legújabb videóklipjében

A 28 éves Puerto Ricó-i sztár több streaming rekordot is megdöntött vadonatúj albumával.

A Benito Antonio Martínez Ocasio néven született rapper/énekes hatalmas népszerűségre tett szert az elmúlt évek során, és ezt mi sem mutatja jobban, mint hogy

2020-ban és 2021-ben is ő lett a világ legtöbbet hallgatott előadója a Spotify felületén,


hiszen a két év alatt összesen több mint 17 milliárd lejátszással büszkélkedhet a streaming platformon.

2020-ban megjelent El Último Tour Del Mundo című stúdióanyaga a valaha volt első teljes egészében spanyol nyelvű nagylemez lett, ami a Billboard 200-as albumeladási lista élére került, május 6-án pedig szinte a semmiből  dobta piacra a 23 dalt tartalmazó Un Verano Sin Ti című vadonatúj korongját.


A lemez megjelenését nem előzte meg semmilyen tradicionális promóciós kampány, a rapper mindössze egy hamis apróhirdetést tett közzé egy Puertó Ricó-i oldalon, amelyben születési neve alatt a 2019-es Bugatti Chironját bocsátotta áruba, a leírásban pedig még egy telefonszámot is feltüntetett. A szemfüles és kíváncsi rajongók azonnal tárcsázni kezdték a megadott elérhetőséget, amin a lemez címadó tételének audio részlete, illetve a következő üzenet fogadta őket:

Helló! Köszönöm a hívásod. Már nem sok idő van hátra, míg az album megjelenik. Még nem árulhatom el a dátumot, de a címét igen: Un Verano Sin Ti, azaz Egy nyár nélküled.”

A várva várt nap pedig eljött, a korong elérhetővé vált, és rögtön fel is robbantotta az internetet: a Spotify bejelentése szerint

az anyag a 2022-es év eddigi legtöbbször meghallgatott lemeze lett, Bad Bunny pedig 183 millió streammel az egyetlen nap leforgása alatt legtöbbször lejátszott előadóvá vált,


amivel megdöntötte Drake korábbi, 176.8 milliós rekordját.

Az album legújabb nyitódalához Bunny egy videóklipet is forgatott, amely a lemez megjelenésével egy időben felkerült a legnagyobb videómegosztó portálra is. A kisfilm egyes jeleneteiben a rapper egy nemtelen sellőként látható, de többet nem árulunk el, a képsorok magukért beszélnek:


De Ocasiótól nem áll messze a színészkedés sem, júniusban mutatják be ugyanis A gyilkos járat című filmjét, amiben Brad Pitt mellett tűnik fel a mozivásznon, valamint nemrég jelentették be, hogy hamarosan őt láthatjuk majd egy a maszkjaitól szupererőt kapó pankrátorról szóló Marvel-film, az El Muerto címszereplőjeként is.