Charlie Sheen egy kábszizó addiktológus orvos az új Lil Pump-klipben

Az 52 éves sztár látványosan viccet csinál a saját drogfüggőségéből.

Gyaníthatóan elég nagyot fog menni az interneten a mindössze 17 éves amerikai rapper, Gazzy Garcia, alias Lil Pump új videoklipje, mivel Charlie Sheen is szerepel benne!

A botrányos életű, 52 éves hollywoodi sztár Dr. Sheenként, szexi ápolónők gyűrűjében tűnik fel egy kórházban. Szemlátomást a doki sem veti meg a hallucinogén szereket, sőt, nővérkéivel és Lil Pumppal karöltve vidáman bedrogoztatja az idős betegeket, hogy aztán golfautókkal ruccanjanak át egy üres úszómedencéhez bulizni.

A kubai és mexikói felmenőkkel rendelkező Lil Pump nagyon fiatalon lett nagyon híres. A dalszövegeiben maga vallja be, hogy már 11 éves kora óta füvezik és 7 éves kora óta szed gyógyszereket. Idén augusztusban lesz csak 18 éves, de már 2018 elején is bekerült a médiába azzal, hogy lövöldözni kezdett az otthonában. A kiérkező rendőrök kábítószert is találtak nála, így házi őrizetbe került óvadék fejében. (via Variety)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu