Elhunyt Madonna öccse, Christoper Ciccone

Madonna öccse rákbetegséggel küzdött.

Elhunyt Madonna testvére, Christoper Ciccone. A 63 éves táncos és designer halálhíréről a Grammy- és Golden Globe-díjas énekesnő az Instagram-oldalán számolt be. Egy hosszú posztban mesélt arról, milyen is volt a kapcsolatuk az öccsével.

Nehéz elmagyarázni a köztünk lévő szoros köteléket, aminek az alapja annak a felismerése volt, hogy mások vagyunk, mint a többiek, és ezért a társadalom megbüntet minket. Kézen fogtuk egymást és áttáncoltunk a gyermekkorunkat meghatározó őrületen. Valójában a tánc egyfajta ragasztóként összetartott minket”

– írta a bejegyzésében Madonna.

Az énekesnő őszintén beszélt arról is, hogy jó ideig nem beszéltek a testvérével, de ez megváltozott, amikor kiderült, hogy Christoper súlyos beteg. 

A férfi egyébként 2008-ban kiadott egy önéletrajzi könyvet, Life with My Sister Madonna címmel, amelyben ő maga is mesélt arról, milyen bonyolult volt mindig is a kapcsolatuk a nővérével. 

Imádtam őt. Kivételes ízIése volt. És nagyon éles nyelve, amit ellenem is bevetett, de én mindig megbocsátottam neki”

– tette hozzá a közösségi médiában az énekesnő.

Christopher Ciccone 2016-ban összeházasodott Ray Thacker brit színésszel, aki mellette volt élete utolsó pillanataiban is. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés

Madonna tavaly februárban veszítette el a bátyját, Anthony Cicconét. A férfi hosszú évekig küzdött alkoholizmussal, és voltak időszakok, amikor az utcán élt. A halála előtt többször nyilatkozott, hogy a családja nem törődik vele, sőt egyszer arról is beszélt, hogy Madonnát sosem szerette.

Forrás: Independent