Ismét együtt duetteznek a 2022-es Sziget sztárjai

Dua Lipa és Calvin Harris második alkalommal készítettek közös számot, ami könnyen a nyár egyik nagy slágere lehet.

Négy évvel azután, hogy az énekesnő és a DJ megjelentették One Kiss című slágerüket, a páros ismét egyesítette erőit, ráadásul még egy közreműködőjük is akadt, a rapper Young Thug személyében.

Calvin Harris 2017-ben dobta piacra Funk Wav Bounces Vol 1. című nagylemezét, amelyen olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Nicki Minaj, Frank Ocean, Pharrell Williams vagy épp Katy Perry, idén nyáron pedig jön a folytatás, Funk Wav Bounces Vol 2. címmel.

Dua Lipa és Calvin Harris a BRIT Awards díjátadón 2019-ben; Fotó: Karwai Tang/WireImage

 

Az első kislemez már meg is érkezett a korongról, a Potion című számban pedig ismét a koszovói-albán származású brit énekesnő Harris duettpartnere. A dal megjelenését a két popsztár a TikTokon harangozta be egy rövid ízelítővel, amelyben Calvin a dal készítésének rejtelmeibe is beavatta követőit:

Lipához és Harrishez a rapper Young Thug is csatlakozott, aki korábban a skót DJ Ariana Grande-val készített Heatstroke című dalában működött közre a már említett Funk Wav Bounces Vol 1. című albumon. Calvin így nyilatkozott az együttműködésről:

Megtiszteltetés ismét Duával és Thuggal dolgozni. Mindketten rendkívül erőteljes művészek, akik nagyon sokat tettek hozzá a mai zenei környezethez.”

A retro hangzású disco/funk/pop dalhoz természetesen egy videoklipet is készítettek:


S habár nem együtt, de a páros a nyáron Budapesten is tiszteletét teszi:

Lupa augusztus 10-én, szerdán, Harris pedig 13-án szombaton lép majd színpadra a Sziget Fesztiválon.