Kulka János is szerepel Puskás Peti és Trokán Nóra új klipjében

A The Biebers Még most is fáj című videóját a legjobb rendezés kategóriájában jelölték az idei Klipszemlén.

Kulka János is szerepel a The Biebers és Trokán Nóra közös dalához, a Még most is fájhoz készült videóban. A klip egyik szerzője és énekese, Puskás Peti így nyilatkozott a közös produkcióról:

Szerettem volna egy klipet, ami méltó Trokán Nórihoz és Kulka Jánoshoz. Mérhetetlenül tisztelem Jánost, és bízom benne, hogy azok, akik hiányolják őt a színpadról, a szívükbe zárják ezt a klipet, ha viszontlátják benne. Az egész forgatás alatt ez járt a fejemben, hogy vissza tudjam adni, milyen szeretettel és tisztelettel nézünk fel rá.

 

 

A Még most is fáj videóját a legjobb rendezés kategóriájában jelölték az idei Klipszemlén. Trokán Nóra, aki jelenleg a The Voice egyik zsűritagja, így nyilatkozott a dalról:

Nagyon örültem, amikor [Puskás Peti] felkért. Régre nyúlik vissza a barátságunk, játszottunk már együtt színpadon is, de ilyen műfajú dalban még nem volt alkalmam közreműködni, emiatt is különleges ez nekem. Gyönyörű helyszínen, a szentendrei Daalarna Gardenben forgattunk végig nagyon jó hangulatban, ami pedig még inkább emelte mindezt, az Kulka János volt: óriási megtiszteltetés vele együtt szerepelni.

Mint ismeretes, Kulka János 2016 áprilisában stroke-ot kapott, kórházba került és műtéten esett át. Betegsége következtében teljesen elfelejtett angolul és franciául, és sajnos azóta is nehézséget okoz neki a mozgás és a beszéd. 2018-ban ugyan bejelentette, hogy a betegsége miatt visszavonul a színészettől és a nyilvános szereplésektől, később azonban szerencsére többször is meggondolta magát: a mostani The Biebers-videóklip mellett elvállalta egyebek között a 2022-es A játszma főszerepét is.