Lisa Marie Presley a keddi Golden Globe-gálán még az Elvis-filmről beszélt

Travolta, a Beach Boys és más hírességek is Lisa Marie Presley-re emlékeznek.

Ahogy azt korábban mi is megírtuk itt a PORT.hun, csütörtökön 54 éves korában elhunyt Elvis Presley egyetlen lánya, Lisa Marie Presley amerikai énekesnő és dalszerző. A halálhírt az édesanyja, Priscilla Presley jelentette be. A TMZ egy Lisa Marie Presley-hez közeli forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy az énekesnő halálát szívmegállás okozta. Kórházba szállították, de már nem sikerült megmenteni.

Forrás: Jon Kopaloff/Getty Images

 

John Travolta az elsők között reagált a halálhírre. Az Instagramon azt írta:

Lisa kislányom, annyira sajnálom. Hiányozni fogsz, de tudom, hogy még találkozunk. A szeretetem és a szívem Riley-é, Priscilláé, Harperé és Finley-é.

 

LeAnn Rimes amerikai énekesnő így búcsúzott:

Remélem, békében van az apja karjaiban. A szívem a családjával van. Túl sok gyász ez alig néhány év alatt.

 

Leah Remini színésznő ezt írta:

Megszakad a szívem Lisa Marie Presley halála miatt. Nem volt olyan könnyű az élete, mint ahogyan azt néhányan gondolják. Nyugodjon békében, és pihenjen most már a fiával és az apjával. Imádkozom az édesanyjáért, Priscilláért és a három lányáért, Riley-ért, Finley-ért és Harperért.

 

A Beach Boys énekese, Brian Wilson így emlékezett meg az énekesnőről:

Nehéz feldolgozni, amikor valaki ilyen fiatalon, élettel telve távozik közülünk. Nagyon sajnálom Lisa Marie-t, és a legjobbakat kívánom a gyerekeinek és a családjának. Szeretettel és kegyelemmel, Brian.

 

A haláleset mindössze két nappal azután történt, hogy Lisa Marie Presley és Priscilla Presley együtt jelentek meg a 80. Golden Globe-gálán Austin Butlerrel, aki Baz Luhrmann Elvis-filmjének főszereplőjeként nyerte el a legjobb színésznek járó díjat a rangos gálán. A színész a köszönőbeszédében Elvis özvegyét és a lányát is meleg szavakkal méltatta.

 

Forrás: Todd Williamson/NBC/NBC via Getty Images

 

Lisa Marie Presley a Golden Globe-gálán való utolsó nyilvános szereplése során nagyon lelkesen nyilatkozott a médiának az Elvis-filmről, ami óriási hatással volt rá. A díjátadó ünnepségen az énekesnő végig arról beszélt, hogy „észbontó élmény” volt látni, ahogy néhai édesapja története életre kel a vásznon.

 

 

Saját bevallása szerint, miután megnézte a filmet, amely az apja életét, karrierjét és menedzserével való bonyolult kapcsolatát mutatja be, annyira a látottak hatása alá került, hogy „nem tudta, mit kezdjen magával”. A riportereknek így öntötte szavakba az érzéseit a díjátadón:

Öt napba került, hogy feldolgozzam, mert annyira hihetetlen volt, annyira találó és hiteles. Le sem tudom írni, mit jelentett. Amit Baz [Luhrmann] és Austin [Butler] véghez vittek, arra nagyon büszke vagyok, és tudom, hogy apám is nagyon büszke lenne.

 

 

(via ABC & Independent)