Nyomon vannak Tupac Shakur eddig megoldatlan gyilkossági ügyében?

A nevadai rendőrség nyilvánosságra hozta, hogy a héten kiadtak egy házkutatási parancsot a még 1996-ban agyonlőtt rapper ügyében.

A hatóságok közlése szerint egy hendersoni házat kutattak át: ennek a Las Vegas-i elővárosnak a közelében lőtték halálra 1996. szeptember 7-én a sztárt, aki – mindössze 25 éves korában – végül 13-án halt bele sérüléseibe.

A Las Vegas Metropolitan rendőrség (LVMPD) további részleteket nem közölt az új nyomozási eredményekről, arra hivatkozva, hogy folyamatban lévő ügyekben nem nyilatkozhatnak. Az mindenesetre biztos, hogy egyelőre senkit sem tartóztattak le, és egyetlen gyanúsított sincs őrizetben.

Forrás: Bob Berg / Getty Images


Annyit lehet még tudni, hogy a szóban forgó ingatlan nagyjából 32 kilométerre található attól a Las Vegas-i utcától, ahol a kocsijában a piros lámpánál várakozó Tupac Shakurt egy másik elhaladó autóból több lövéssel leterítették.

„Az LVMPD megerősíti, hogy

2023. július 17-én házkutatási parancsot foganatosított a nevadai Hendersonban a Tupac Shakur sérelmére elkövetett emberölési ügyben jelenleg zajló nyomozás keretében.

Jelen pillanatban nincs további közölni valónk” – olvasható a Las Vegas-i rendőrség közleményében. Egy rendőrhadnagy azonban azt nyilatkozta a Las Vegas Review Journalnak, hogy a nyomozók még egyszer utoljára nekifutnak az eddig megoldatlan ügynek, és bíznak benne, hogy ezúttal sikerrel járnak.


(via BBC)

 

Morbid

Eladó a két autó, amiben megölték a legendás rappereket

Most bárki megszerezheti a járműveket, amikben Tupac és Notorious B.I.G. életük utolsó perceit töltötték.

Tovább