Rockdallal rukkolt elő Demi Lovato

Az énekesnő bekeményít vadonatúj kislemezével, ami elmondása szerint egy új korszaka kezdetét is jelenti.

Augusztus 19-én friss nagylemezt dob piacra a Disney Channel egykori üdvöskéje, Demi Lovato.


A Holy Fvck című korong előhírnöke már meg is érkezett, Skin of My Teeth címmel, az énekesnőtől meglehetősen szokatlan hangzású dalhoz pedig természetesen egy videoklip is készült:


Lovato januárban ugyanis egy Instagramra posztolt fotóval jelentette be, hogy menedzserével, Scooter Braunnal, valamint kiadója, az Island Records embereivel - talpig feketében - megtartotta „popzenei karrierje temetését”.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés


Demi azóta folyamatosan ízelítőket csepegtetett a dalból követői számára a közösségi felületein, és úgy tűnik, valóban komolyan gondolta, hogy maga mögött hagyja popzenei munkásságát, ugyanis a most megjelent Skin of My Teeth című szám egy ízig-vérig rock stílusú szerzemény a 2000-es évek hangulatát, illetve Lovato első két albumának megszólalását idézve.

A Holy Fuck című lemezről Demi a következőket mondta el:

„Az új albumom elkészítésének folyamata volt az eddigi legteljesebb élményem, és hálás vagyok a rajongóimnak és az alkotótársaimnak, hogy velem tartottak ezen az úton. Soha nem voltam még biztosabb magamban és a zenémben, és ez a lemez önmagáért beszél. Köszönöm Lovaticsaimnak, akik a kezdetek óta velem vannak, és azoknak is, akik csak most csatlakoznak majd hozzám. Ez a lemez nektek szól."

A stílusváltás nem érte óriási meglepetésként az énekesnő leghűségesebb rajongóit, ugyanis Demi több platformon is hangot adott annak, hogy mennyire odavan többek közt az olyan metalcore és hardcore bandákért, mint a Bring Me the Horizon, a The Devil Wears Prada vagy a Turnstile.

A Skin of My Teeth azonban nem csak zeneileg, de szövegében is súlyosabb, mint Lovato korábbi slágerei, ugyanis az egykori Disney-sztár nyíltan beszél benne drogfüggőségéről és mentális problémáiról is.

Az énekesnő a dalt Jimmy Fallon műsorában, a The Tonight Showban is előadta:

 

Borítókép: Todd Owyoung/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images