Tommy Lee csatlakozott az OnlyFanshez

A Mötley Crüe dobosa megelégelte, hogy az Instagram cenzúrázza a meztelen képeit, úgyhogy mostantól pénzért árulja őket.

Bár idén októberben ünnepli a 60. születésnapját, úgy tűnik, Tommy Lee-nek eszében sincs felnőni. A botrányoktól legkevésbé sem mentes életet élő rocksztár legutóbb azzal robbantotta fel az internetet, hogy augusztusban egy teljesen

meztelen fotót tett közzé magáról a hivatalos Instagram és- Facebook-oldalán.


Persze, valószínűleg nem sok olyan felnőtt él a világon, aki ne látta volna már Tommy irigylésre méltó méreteit az ex-feleségével, Pamela Andersonnal készített, a Pam & Tommy című minisorozatot is megihlető házi szexvideón, azonban a szóban forgó kép ismételten mindenkit emlékeztetett rá, hogy a zenész annak idején mivel is nyomta meg a hajókürtöt azon a bizonyos részletesen dokumentált nyaraláson.

A 18+os fotó ráadásul órákon keresztül megtekinthető volt mindkét felületen, mielőtt végül mindenhonnan eltávolították a közösségi irányelvek megsértése miatt. A kép azóta már csak a Twitteren érhető el, és ott is csak bejelentkezés után:


A rocker később a Mötley Crüe texasi koncertjén így magyarázta a történteket:

Néhány héttel ezelőtt volt egy nagyjából kéthetes szünetünk a turné közben, én pedig kiba**ottul kirúgtam a hámból. Totál szétcsaptam magam, meztelenre vetkőztem és kiposztoltam a farkam.”

Ezután így szólt a stadionban összegyűlt férfiakhoz:  

Én cs*csös faszi vagyok, szóval általában a ciciket szeretem látni, de ma az egyenlő esélyek éjszakája van. Ma este látni akarom mindenki p*csét. Gyerünk, fiúk, vegyétek elő a ki**szott farkatokat.”

Néhány nappal később aztán a banda Los Angeles-i buliján szintén szóba hozta az incidenst, majd megkérdezte az összegyűlt tömeget, hogy szeretnék-e látni a virslijét, ha már az Instagram törölte az oldaláról. A tömeg éljenzésére aztán valóban megmutatta, mi lapul a nadrágjában, azonban mindenki meglepetésére nem a péniszét, hanem egy virslikutyának is becézett tacskókölyköt húzott elő onnan.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tommy Lee (@tommylee) által megosztott bejegyzés


A tréfálkozás ellenére azonban a legendás rocker úgy látszik, valóban nagyon kiakadhatott a Meta cenzúrázására, ugyanis a napokban bejelentette, hogy szolgáltatóként csatlakozik a legfőképp pornósztárok és szexmunkások által előszeretettel használt felület, az OnlyFans táborához.

A nagy hír közlésére ismét a színpadon, méghozzá a Mötley Crüe, a Def Leppard, a Poison és Joan Jett közös amerikai stadionturnéjának utolsó állomásán, Las Vegasban kerített sort, annak módja pedig ismét elég rendhagyóra sikeredett:

Látni akarom, milyen bajba tudunk kerülni ma este. Kib***ott Las Vegasban vagyunk, igaz? És szerintem el kéne oszlatnunk azt a baromságot, hogy „ami Vegasban történik, az Vegasban is marad.” A pi**ába ezzel. K***ára osszuk meg az egész világgal.”

A dobos ezután ismét arra buzdította a közönség férfitagjait, hogy vegyék elő péniszüket, majd így folytatta:

Én megmutattam a szarságom, ők meg levették az internetről. Nincs több p*cs, nincs több cici. Úgyhogy fogtam magam, és átmentem egy olyan helyre, ahol k**vára szabad lehetsz. És bármilyen f**ságot megmutathatsz akárkinek, ők pedig nem fogják levenni onnan.”

Lee a rövid monológ után hátat fordított a közönségnek, letolta a nadrágját, felfedve meztelen fenekét, amin az OnlyFans felirat díszelgett.


Nem sokkal később az Instagram oldalán is megosztotta a hírt, egy hasonló szellemben készült fotóval illusztrálva.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tommy Lee (@tommylee) által megosztott bejegyzés


A Twitteren pedig egy videóüzenetben közölte a hírt követőivel:

Csatlakozzatok hozzám az OnlyFansen keresztül, mert k**vára átmentem oda, ugyanis belefáradtam, hogy az Instagram rendszabályozza a testünket. Szóval gyerünk, irány a vad oldal!”

Természetesen nem mindenki volt elájulva Tommy cselekedeteitől. Egy magát gyerekkorától Mötley Crüe-rajongónak valló férfi, Juan Alvarez például egyenesen traumaként élte meg, és Szodomához és Gomorához hasonlította a koncerten történteket, ezért közszeméremsértés vádjával feljelentést tett a rendőrségen. Lee saját oldalán is megosztotta az ABC News erről szóló tudósítását, a videóhoz pedig a következő kommentárt fűzte:

A világ túl puhány! Ezt a szarságot csináljuk évek óta, Karen…vagyis Juan! A Mötley Crüe-koncertek nem kisgyerekeknek valók és soha nem is voltak azok! Nőjj fel, ba**dmeg! Arról panaszkodni, hogy csöcsöket látsz egy Mötley Crüe-koncerten, pont olyan, mintha arról panaszkodnál, hogy sajttortákat látsz egy sajttorta gyárban!”
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tommy Lee (@tommylee) által megosztott bejegyzés

 

A Mötley Crüe júniusban tért vissza a színpadra 2015-ös feloszlásuk után, a Def Lepparddal közös stadionturnéjukon, ami az eredeti tervek szerint 2020 nyarán vette volna kezdetét, azonban a koronavírus-járvány miatt végül csak idén nyáron tudott útjára indulni. A körút során a Poison és a Joan Jett & The Blackhearts töltötte be a különleges vendég szerepét, a koncertekre pedig akkora érdeklődés mutatkozott, hogy már elővételben több mint 1 millió jegyet értékesítettek rá. A szeptember 9-én befejeződött koncertsorozat 36 dátumából több állomáson is teltház fogadta a zenekarokat, de a bulik átlagosan minden este kb. 30-40 ezer látogató előtt zajlottak.  A legfrissebb hírek pedig arról szólnak, hogy a Stadium Tour összesen 173 millió dollárt hozott a konyhára.

És bár még hivatalos bejelentés nem született róla, a két headliner, azaz a Mötley Crüe és a Def Leppard tagjai több ízben is

elhintették, hogy a turné 2023-ban Európába is megérkezik majd.


Aki pedig nem csak Tommy Lee dobtudására kíváncsi, az a zenész által kínált 18+os tartalmakhoz havonta 19.99 dollárért, három hónap egyszerre történő előfizetésekor pedig kedvezményes, 50.97 dolláros áron juthat hozzá a rocker hivatalos OnlyFans oldalán.

Címlapkép: Tommy Lee; Fotó: Emma McIntyre/Getty Images for SiriusXM