Világsztárok sora érkezik hozzánk 2024-ben is!

2024-ben sem kell nélkülöznünk Budapesten a világsztárokat, hiszen már biztosan bulizhatunk Lenny Kravitz, a The Rose, a Thirty Seconds To Mars és Sting koncertjére, Slash idén Myles Kennedy & The Conspirators csapatával tér vissza hozzánk, a Coldplay tripla koncertet ad a Puskás Arénában, de ugyanitt ünnepelhetjük a Halott Pénz 20 éves jubileumát is. A Live Nation idén is igazi koncertdömpinget nyújt a zenerajongóknak, jövőre már 45 fellépő ismert, és még csak most indul az év!

2023 végre ismét egy igazi, koncertekkel teli év volt, hiszen újra kinyílt a világ, a nemzetközi előadók pedig szinte napi forgásban váltották egymást Budapest színpadain. A magyarországi Live Nation szervezésében tavaly összesen 77 produkció lépett fel hazánkban: a klubkoncertektől a stadionkoncertekig, a metal zenekaroktól kezdve az experimentális elektronikán át az operáig, szinte minden műfaj képviseltette magát. Itt volt többek között a Maneskin, a Mötley Crüe a Def Leppard társaságában, a Bring Me The Horizon, Machine Gun Kelly, Louis Tomlinson, Robbie Willaims, Michael Bublé, Roger Waters, 50 Cent, a Depeche Mode, dupla teltházas koncertet adott a Rammstein és a Pantera, valamint pillanatokon belül teltházat csinált a Puskásban a Guns N’Roses is. A klubokban pedig olyan előadók játszottak többek közt, mint a jövő egyik nagy ígéretének számító kanadai-amerikai rapper-énekes, grandson., az 50 éves pályafutása alatt először Magyarországon koncertező The Damned vagy éppen a legendás The Sisters of Mercy.

Legendákból és régóta várt fellépőkből szerencsére idén sem lesz hiány. 16 év után a Coldplay ismét Budapesten játszik, a zenekarra ráadásul akkora volt az érdeklődés, hogy háromszor is megtöltötték a Puskás Arénát Music Of The Spheres elnevezésű turnéjukkal. Tavasszal igazi sztárdömping vár ránk: márciusban a Budapest Arénában lép fel az összetéveszthetetlen hangú LP, a koreai indie-rock sztárcsapat, a The Rose, a Depeche Mode tavalyi, nagysikerű stadionbulija után most az MVM Dome-ban ad koncertet, de tavasszal láthatjuk még Jared Leto vezette Thirty Seconds To Mars minden bizonnyal lehengerlő show-ját, valamint Slash és Myles Kennedy csapatát is.

A nyár sem lesz majd unalmas, hiszen olyan előadók érkeznek hozzánk, mint a 17-szeres Grammy-díjas Sting, a világ egyik legzseniálisabb rockshowját produkáló Tool, valamint Lenny Kravitz, a The Dead South, a Five Finger Death Punch, új szólólemezével turnézik Bruce Dickinson és Corey Taylor, Rod Stewart pedig utolsó koncertkörútján a magyar közönségtől is elbúcsúszik egy fergeteges slágerparádéval.

Idén nemcsak külföldi előadók, de hazai csapatok különleges koncertjei is szerepelnek a Live Nation repertoárjában. Így április 6-án a Carson Coma 5. születésnapját ünnepelhetjük együtt egy teljes egészében körbejárható színpadon adott 360 fokos koncerten az MVM Dome-ban, június 8-án pedig a Halott Pénz eddigi leglátványosabb show-jának lehetünk tanúi, az első stadionkoncertjüknek, a Halott Pénz-sztori 20. jubileumán a Puskás Arénában.

Mindeközben klubkoncertekből sem lesz hiány: idén is több tucat klubbulira készülhetünk, köztünk olyan fellépőkkel, akik a jövő nagyszínpados előadói lehetnek, mint a Call Me Karizma, a Yonaka, a Normandie vagy éppen a Giant Rooks, de több közönség kedvenc is várható, mint például a Guano Apes koncertje. A keményebb műfajok rajongóinak is lesz bőven miből válogatnia, hiszen már biztosan tombolhatunk idén a Persefone, a Decapitated, a Suicide Silence, a Born of Osiris és a Dirthy Honey bulijára is.

Az évet Alessandra, a fiatal svéd-olasz eurovíziós csillag első hazai fellépésével és a Nothing But Thieves koncertjével indíthatjuk. Szintén februárban láthatjuk a világhírű Cirque du Soleil társulat lenyűgöző akrobatikus mutatványokat felmutató OVO előadását, amelyet a nagy érdeklődésre való tekintettel 6 alkalommal is előadnak az MVM Dome-ban.

És még csak most kezdődik az év! A teljes koncertkínálat és jegyek elérhetők a www.livenation.hu oldalon.