Egyéb

Asztro-matiné ‘EXTRA’ - Planetáriumi vetítéssel

Svábhegyi Csillagvizsgáló
2021. október 09. (szombat) 14:00
Ár: 3600 Ft

Helyszín:

Svábhegyi Csillagvizsgáló
1121 Budapest, XII. kerület, Konkoly-Thege Miklós út 15-17.

Csak ma extra planetáriumi vetítés a Naprendszerről! Ne hagyd ki!!!!
A program során a gyerekek könnyen érthető, de annál színesebb nyelvén magyarázzák el az univerzum érdekességeit, interaktív módon mutatják be a jelenségeket, és megválaszolják a gyerekek sokszor egyszerűnek tűnő, de fogas kérdéseit – (természetesen a felnőttek is kérdezhetnek! )
Mi minden vár rátok ezen a délutánon?
Plüssbolygós Naprendszer ismertetés az előadóteremben, melyet Naprendszer séta követ a kertben, mindeközben pedig rengeteg izgalmas dolgot fogtok hallani, és csinálni! Ha kissé borult az idő, az se szegje kedvetek, együtt eljátsszák a nap-és holdfogyatkozást, illetve megismerhetitek az egyes bolygók tulajdonságait, mégpedig nem is akárhogyan…. 
Derült időben megfigyelhetitek a Napot a csillagvizsgáló távcsőóriásával, borult idő esetén alaposan szemügyre vehetitek a Budapest-kupolát, és megismerkedhettek a távcső kezelésével.
Vár egy izgalmas, játékos csillagászati bemutató, ahol minden kérdésedre választ kapsz!
Borult idő garancia: programjaik időjárástól függetlenek, borult időben, akár esőben is megtartják őket. Asztro-matiné programjukat úgy állították össze, hogy akár süt a nap, akár nem, mindenképpen jól fogtok szórakozni, és mindkét esetre más interaktív elemekkel készülnek Nektek! Ne szegje kedved a borult idő, a hangulat és jókedv garantáltan napsütéses lesz!