Egyéb

Halloween a Budakeszi Vadasparkban

Budakeszi Vadaspark
2024. október 31. (csütörtök) 18:00

Helyszín:

Budakeszi Vadaspark
2092 Budakeszi

Október 31-én záróra után a Budakeszi Vadaspark újra megnyitja kapuit minden bátor látogató előtt, akik készen állnak egy rémisztően izgalmas estére! Kicsiket és nagyokat egyaránt várnak, hogy együtt élvezzék a különleges Halloweeni programokat, ahol az állatok és a természet különös hangulatát fedezhetitek fel. Készülj fel egy éjszakára tele kalanddal, izgalommal és meglepetésekkel!


Miért érdemes részt venni?
A Budakeszi Vadaspark Halloween programja egyedülálló élményt kínál minden korosztálynak. Az izgalmas látványetetések, a rémisztő előadások és az egész estés szórakoztató programok biztosítják, hogy az idei Halloween emlékezetes legyen az egész család számára!


Mi vár rád ha ellátogatsz a vadasparkba?
17:00 – Kapunyitás Az est hivatalosan is kezdetét veszi! Légy az elsők között, akik átlépik a kaput, és élvezd a park különleges Halloweeni dekorációját.


17:30 – 17:45 Róka látványetetés Légy tanúja, ahogy különleges színű rókánk megkapja ízletes csemegéjét, és tanulj többet ezekről az okos ragadozókról.


18:00 – 18:45 “Rémálmaink állatai” előadás Egy izgalmas előadás, ahol megismerheted azokat az állatokat, amelyek rémálmainkban szerepelnek. Mindenféle csúszómászó és különleges lény bemutatásra kerül!


19:00 – 19:10 Patkány látványetetés Kiderül, miért olyan különlegesek és okosak ezek az apró rágcsálók.


19:15 – 19:30 Mosómedve látványetetés Nézd meg közelebbről, hogy milyen ügyes kis banditák ezek a maszkos gazfickók!


19:45 – 19:55 Medve látványetetés A medve vacsorája. A Vadaspark legnagyobbja! Ne hagyd ki ezt a látványos eseményt.


20:00 Tombola Izgalmas nyereményekkel várunk mindenkit! A tombola húzáson bárki szerencsével járhat. Vásárold meg tombolaszelvényeidet az este folyamán, hogy lehetőséged legyen megnyerni az egyik szuper ajándékcsomagot.


20:15 – 20:30 Sakál látványetetés Légy részese Muci művésznőnk, a legszebb sakálhölgy esti etetésének, és ismerd meg vadon élő társainak a szokásait, hallgasd meg a legszebb sakál-volált.


20:30 – 20:45 Hiúz látványetetés Csodáld meg a hiúz tréningjét, hiszen napközbeni látogatásotok során, nem sok lehetőség nyílik megtekinteni ilyen aktívan őket.


20:40 – 21:10 Halloweeni lóismeret Mortyval, a pónival Egy kedves program kicsiknek és nagyoknak, ahol Morty, a póni mutatja be különleges képességeit.


21:15 – 21:45 Vérfagyasztó Halloweeni szakvezetés (14+) Egy különleges túra a legbátrabbaknak, ahol rémisztő legendákat és történeteket hallhatsz az éjszaka lényeiről.


21:00 Pénztárzárás Utolsó esély, hogy belépőt válts és csatlakozz a programokhoz! Sosem késő!


22:00 Kapuzárás A Halloween éjszaka hivatalos vége. Búcsúzunk, de ne aggódj, jövőre is visszavárunk!


Egész Estés Programok (17:00 – 22:00)
Tapi-Zoo: Fedezd fel a szőröket, koponyákat, agancsokat és más hátborzongató dolgokat!
Picinke játszóház: Nem csak kicsiknek!
Bagolygyűrűzés: Ismerd meg a baglyok titokzatos életét testközelből.
Nemszeretem állatok: Találkozz azokkal az állatokkal, amelyekre senki sem gondol szívesen és még a szőr is feláll a hátadon. Vajon a találkozások után is így gondolsz majd rájuk?
Kristálykuckó: Egy mágikus hely mindenkinek, aki szereti a kristályokat és ásványokat.
Baltazár pult: Minél több a lába, annál rémisztőbb!
Arcfestés: Változz igazi Halloweeni szörnyeteggé!
Denevérek világa: Tudj meg mindent a bőregerekről. Léteznek valódi vámpírok?
Cirmos cica baj!: Mindent a lopakodás nagymesteréről, a vadmacskáról.
És még sok más meglepetés vár rád!

Ajánlók és kritikák:

  • 2024. október 28.: Rémes programok Halloweenre Mi kiválogattuk, nektek már csak végig kell járni a programokat, a könyvesbolttól...