Rémes programok Halloweenre

Mi kiválogattuk, nektek már csak végig kell járni a programokat, a könyvesbolttól az Akváriumig. Ha elkészültetek a tökfaragással, poroljátok le a jelmezeket, cukorka a zsebbe és indulhat a nagy Csokit vagy csalunk este!

Menő Könyvek Halloween

Magvető Café, október 31., 18:00

Forrás: Magvető

Valószínűleg te sem tudtál róla, hogy egy titkos folyosó köti össze a Magvető Café és a Fókusz Könyváruház ódon épületét. Október 31-én megnyílik ez az átjáró a két világ között és furcsa lények lepik el a Dohány utca környékét.

Halloween a Budakeszi Vadasparkban

Budakeszi Vadaspark, október 31., 18:00

Forrás: Budakeszi Vadaspark

Október 31-én záróra után a Budakeszi Vadaspark újra megnyitja kapuit minden bátor látogató előtt, akik készen állnak egy rémisztően izgalmas estére! Kicsiket és nagyokat egyaránt várnak, hogy együtt élvezzék a különleges Halloweeni programokat, ahol az állatok és a természet különös hangulatát fedezhetitek fel. Készülj fel egy éjszakára tele kalanddal, izgalommal és meglepetésekkel!

Fran Palermo ★ Halloween Special ➤ Guest: Nasip Kismet (TUR/HU)

Akvárium Klub, október 31., 19:30

Forrás: Akvárium Klub

Az est címe önmagáért beszél. A Fran Palermo már nem az első ilyen estjét tartja az Akvárium nagytermében. Miközben a zenekar új lemezén dolgozik belehallgathatunk abba milyen dalok készülnek. A vizuális extázis is garantált... Az estét a török-magyar Nasip Kismet együttes nyitja akik igazi tradicionális elemeket kevernek pop-rock és pszichedelikus irányokba!Kezdjétek az estét az Akvában!


Horváth Tamás - Halloween Party

Barba Negra (Red Stage), október 31., 19:30

Forrás: Barba Negra

“Mikor feljön a Hold s hetet üt az óra,
a Barbanegra elátkozott kapui megnyílnak egy démoni szóra!
Felkúsznak a holtak a meggyfa gyökerei alól, a félelem lassan csontig hatol.
S ezrek sikolyai váltják fel a csendet.
Síri táncot járnak a fekete lelkek..
Táncoljon a világ! Táncolj velük te is!
Hív a Másvilág, ölts hát jelmezt te is!
Ha felöltötted gúnyád megkapod a jussod! Repohár ajándék s lesz majd miből innod!
Boszorkányok, szellemek, farkasok, vérszívók!
Ezen az estén bárki lehetsz, mi őrizzük sötét titkod!”


KAIROS & Friends HALUWEEN

Gödör, október 31., 20:00

Forrás: Gödör

Skeletunes, ghost notes, bats & beats meg minden más rémisztés. Jelmezben jönni nem kötelező de éri, viszont a hétköznapi álarcok biztos leolvadnak az arcotokról!

Gatsby Halloween Party

Az Orfeum, október 31., 20:00

Forrás: Az Orfeum

Október utolsó éjszakáján az Orfeumban nyílik ki Jay Gatsby pókháló lepte bálterme, ahol a nagyérdemű egészen az 1920-as évek hangulatába utazhat vissza a Kamilka és Pesti Sikk műsorának köszönhetően. Egy zenében és táncban, könnyed ételekben és bódító italokban gazdag dekadens este vár a kikapcsolódni vágyó vendégekre. A parti a Sikkes koncert után DJ partival folytatódik.

 

Hiperkarma Halloween + Szólni kell lemezbemutató

MOM Kulturális Központ - MOMKult, október 31., 21:00

Forrás: MOMkult

A Bérczesi Róbert vezette csapat immáron 24 éve működik, és ez idő alatt rengeteg magaslaton és hullámvölgyön, illetve több tagcserén is átesett, de elsősorban szövegcentrikusságának köszönhetően egyedülálló maradt a hazai zenei palettán: Robi dalai nyíltan mesélnek a legbensőbb szorongásainkról, az élet legsürgetőbb kérdéseiről, és a saját démonjaink elleni harcról.

Ma este Kati, Benő, Sztivi és Robi már alig várják, hogy legtutibb Halloween-jelmezeikbe öltözve találkozhassanak veletek a MOMkult-ban a HIPERKARMA zenekar 16. Halloween-koncertjén!

BALATON - Hello Halloween

Hunnia Art Bisztró, október 31., 21:00

Forrás: Hunnia Art Café

Tökfesztivál nem lesz, csak Slágermúzeum!
Folytatódik a BALATON KLUB a Hunniában.
A szólógitárt ezen az estén is Bujdosó János (EK) pengeti!!!
Mint mindig, érdemes lesz eljönni!

 

Rémségek kicsiny éjszakája

Müpa (Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem), október 31., 21:00

Forrás: MÜPA

Tudtátok, hogy van az évnek egy napja, amikor megnyílik az átjáró az élők és a holtak, az emberek és a varázslények, valamint a valóság és a fantázia világa között? Ez a halloween hagyománya, egy ősi ünnepé, amelyet immár harmadik alkalommal koncerttel is köszönt a zenekar. Két évvel ezelőtt óriási sikerrel debütált a Budafoki Dohnányi Zenekar „rémséges” újítása, amely során az együttes is feleleveníti ezt az ünnepet.

Kísértetek, zene, libabőr… ezt kínálja ez a nem mindennapi hangverseny, amelyen tánc- és megkomponált fényelemek fokozzák az összhatást. És a zenék? Félelmetesek, játékosak, katartikusak, néha populárisak. Ahogy a boszorkányokhoz, vámpírokhoz és kísértetekhez illik…


Psychedelic Halloween

Dürer Kert, október 31., 22:00

Forrás: Dürer Kert

A Dürer várja a pszichedelikusokat. Mikor, ha nem ma. Bulizz hajnalig, holnap nem csörög a vekker! Íme néhány hallgatnivaló: Holy Manullu, Lyrica, Irgum Burgum, Chemical Spoon, Init Preset. Szép estét, jó mulatást! Jelmezt fel!

International Halloween Madness by ELB

Akvárium Klub, október 31., 23:00

Forrás: Akvárium Klub

Az ELB bemutatja: Az év LEGNAGYOBB bulija, hogy egyesítse az egész budapesti nemzetközi közösséget a valaha volt legőrültebb Halloween őrületen, az Erasmus Life Budapest & ICT szervezésében.

 

TRICK OR TREAT - Halloween hétvége az Instant-Fogas komplexumban

Instant-Fogas Komplexum, október 31., 18:00-november 3., 06:00

Forrás: Instant-Fogas komplexum

Töltsd a halloweent némi pszichedéliával fűszerezve az Akácfa utcában minden nap reggel 6-ig, ahogy szereted! Érkezz jelmezben vagy anélkül, party-zz egész hétvégén az Instant-Fogas Komplexumban! 18 pult, 6 tánctér, kert és terasz - Ez az INSTANT-FOGAS!