Egyéb

Lyukkamerás képalkotás Laczkó Péterrel (online)

Online nézhető ONLINE
2021. január 11. (hétfő) 08:00 - 2021. január 17. (vasárnap) 23:55
Ár: 500 Ft.

Szeretnél fényképet készíteni, de elromlott a telefonod, vagy nincs digitális fényképezőgéped? Nem szereted a lencsefőzeléket, illetve utálsz mindent, amiben lencse van? Szívesen elbíbelődsz olyan vegyszerekkel, amiket nem szerencsés meginni? Szereted a dolgokat az alapoktól indulva megismerni? Szívesen barkácsolgatsz és kellően ügyes vagy ahhoz, hogy csak ritkán vágod meg az ujjadat sniccerrel?
Ha a fenti kérdések közül akár csak az egyikre is igennel válaszolsz, úgy a lyukkamerás képalkotás könnyen lehet, hogy éppen neked találták ki.
Lehetőséged lesz megismerkedni a lyukkamerás képalkotás alapjaival saját magad építheted meg a kamerát, amellyel képet is tudsz készíteni. Némi barkácsolás után megismerkedhetsz a fekete-fehér nyersanyagok kidolgozásának alapjaival. És ami a legfontosabb betekintést kaphatsz a lyukkamerával való fénykép készítésének sajátos világába. A módszereket megismerve hamar felfedezheted a benne(d) rejlő lehetőségeket. Úgy már csak a fantáziádat kell úgy lelassítanod, hogy a hosszadalmas felvételi időket ne érje utol.