Egyéb

Öko Zsibongó Family

Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ
2023. március 26. (vasárnap) 11:00 - 17:00
Ingyenes

Helyszín:


Március 26-án 11-17 óra között a 13. kerületben található Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központban tartják az idei első Öko Zsibongó Family-t, az önfeledt családi programok szerelmeseinek nagy kedvencét.

Az Öko Zsibongó a tudatosság élményt adó piactere, az élet több területén segít a látogatóknak. Egészségtudatosság, környezettudatosság, klímatudatosság, minőségi élményprogram, élmény alapú edukáció, kerttől az asztalig. A program családbarát, több generációnak biztosít közös élményt.

A kereslet- és igény központú programon lehetőség van mind a külföldi, mind a belföldi látogatóknak megvásárolni a játékos, élményt adó edukációban megismert, megízlelt termékeket, igénybe venni a szolgáltatásokat. Az eseményeken az ország több régiójából érkező partnereket mutatják be. A fenntarthatóság és a környezettudatosság témakörében elnyerhető minősítések megismertetése a végfelhasználóval is a vállalásaik között szerepel.

Miként lehet finom, ami egészséges? Vega, vegán és mentes étkezés és megoldások piactere az Öko Zsibongón! Kóstolj! Tanulj! Érezd jól magad!


Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.