Egyéb

Piacok Napja 2021

Erzsébet tér
2021. május 30. (vasárnap) 11:00 - 19:00
Ingyenes

Helyszín:

Erzsébet tér
1051 Budapest, V. kerület, Erzsébet tér

Találkozzhattok újra a belváros szívében a PIACOK NAPJÁN, ahol az Erzsébet tér & Deák tér ismét egy hatalmas közösségi piaccá változik! ?
Design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves - ruhák, táskák, ékszerek, divat kiegészítők, DIY és vintage termék, kézműves gasztro készítmények, természetes alapanyagokból készült kozmetikumok… MINDENT meg fogtok találni a PIACOK NAPJÁN!
A rengeteg izgalmas termék mellett, számos kiegészítő programmal, finom falatokkal, élőzenével és különleges gyereknapi meglepetéssekkel várnak Titeket! 
Felelősségteljes körülmények között, óvatosan, szabadtéren, de végre EGYÜTT ünnepelhetitek meg ismét az idei év első PIACOK NAPJÁT, egy különleges napot, mikor több piacról egyszerre egy helyen kínálják az árusok portékáikat hatalmas választékban!
A vásár GYEREK, CSALÁD és KUTYABARÁT rendezvény! 
A belépés INGYENES! 
A Piacok Napján szeretnék előterébe helyezi az emberi kapcsolatok megerősítését, a magyar termelők és kisvállalkozók minőségi termékeit, a környezettudatos és fenntarthatóbb mindennapi élet kialakítását elősegítő, környezetbarát termékeket, a tudatos vásárlás fontosságát és amelynek legfontosabb zászlóvivői a fogyatékossággal élő emberek.
A legfőbb cél a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése. Szeretnék beintegrálni kínálatukat a sikeres piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének.