Egyéb

Szülinapi Makers' Market

Marczibányi Téri Művelődési Központ
2024. február 11. (vasárnap) 10:00 - 17:00

Helyszín:

Marczibányi Téri Művelődési Központ
1022 Budapest, II. kerület, Marczibányi tér 5/a.

Ünnepeljétek velük második szülinapjukat február 11-én a Marczibányi Téren!
A vásár mellett kézműves workshopokon, vetítésen vehettek részt vasárnap délután, este 7 órai kezdettel pedig a FELSŐ TÍZEZER AKUSZTIKUS FORMÁCIÓ koncertjével ünnepelhettek tovább!
A Makers' Market Budapest résztvevői a kortárs design élvonalát képviselő tervezők közül kerülnek ki - egy remek alkalom, hogy személyesen találkozzatok kedvenc tervezőikkel, barátaikkal, akik már az első perctől fogva a Makers' Market közösségét alkotják.


Program: 
10.00 - 17.00 - Szülinapi vásáron a legrégebben velük lévő alkotókkal, úgymond "alaptagokkal" találkozhattok
11.00 - 17.00 - Válogatás a Fast Forward Program filmes alkotótáborban készült animációs, kisjáték- és dokumentumfilmekből - A táborban a filmes szakma iránt érdeklődő 18 – 35 éves fiatalok találkoznak, akik tíz napon át közösen dolgoznak az általuk közösen kitalált projekteken. A résztvevők kis csoportokban dolgoznak, az alkotófolyamatot mentorok segítik - a vetítésen pedig a korábbi évek táboraiban mindössze tíz nap alatt készült filmalkotásokat mutatjuk be!
12.00 - Kerámiafestő Workshop a Parbiarttal - A kerámiafestő workshopon a a Parbiart stúdiójában készült tárgyakat festhetik ki a résztvevők, majd egy hónapon belül kiégetve, bemázazva érkeznek meg és postán a résztvevőknek.
19.00 - Felső Tízezer akusztikus koncert - A sodró gitárzenéjéről, nagyívű refrénjeiről és szeretetteljesen cinikus szövegeiről ismert Felső Tízezer 2015 óta létezik, azóta pedig már négy lemezük jelent meg. A powerpop és az alternatív zene hagyományait ötvöző zenekar szoros kapcsolatot ápol a DIY/csináld magad-mozgalommal is, ami tetten érhető videóklipjeikben, kiadványaikban és koncertjeiken egyaránt. A zenekar 2022-ben bemutatta Elkerülhetetlen című negyedik albumát. Ezen az estén a kedvenc dalok akusztikus hangszerelésben szólalnak meg.


Kutyabarát vásár!