Egyéb

Vasárnapi barangoló - A csodálatos Blaha Lujza 2. rész

Online nézhető ONLINE
2021. február 28. (vasárnap) 15:00

Színpadon a nemzet csalogánya

A sorozat második részében további érdekességeket tudhattok meg a híres Blaha Lujzáról: láthattok róla kosztümös fotókat, mesélnek majd a jelmezeiről és népszerű darabjairól, és szó lesz arról is, hogy áll-e még olyan színház, melyben játszott a művésznő.

A közös alkotás lépésről lépésre megmutatja, hogyan lehet otthon papírból pop-up miniszínházat készíteni. Az ehhez szükséges anyagokat a Facebook-eseménynél és a honlapon is megtaláljátok. A játék végén kvíz segítségével tesztelhetitek tudásotokat, s az első öt helyesen válaszoló Vasárnapi Barangoló csomagot nyer! A csomag a következő, márciusi foglalkozáshoz szükséges anyagokat tartalmazza.

Mindenkit szeretettel várnak az online játékra, melynek linkjét február utolsó vasárnapján délután 3 órakor az eseményben és a BTM honlapján teszik közzé a szervezők! A sorozat első része itt tekinthető meg: A csodálatos Blaha Lujza // 1. rész: A legyező


Az alkotásokról készült képeket - melyeket a honlapon elérhető Barangoló Galériában lehet majd megcsodálni - is várják a Facebook-eseménybe vagy a következő e-mailcímre: muzeumpedagogia@kiscellimuzeum.hu .