Egyéb

Vegan Sunday Christmas Market

Radisson Blue Béke Hotel
2021. december 12. (vasárnap) 10:00 - 18:00
Ingyenes

Helyszín:

Radisson Blue Béke Hotel
1067 Budapest, VI. kerület, Teréz krt. út 43.

A Vegan Sunday Market lesz az a karácsonyi csodaország, ahonnan nem akarsz hazamenni, ahol egy teljes napig ámulva sürögsz és forogsz majd a számtalan kiállító között. Lesznek fincsi kaják, karácsonyi desszertek és édességek, kézműves mittymüttyök, házilag készített szappanok és ékszerek, valamint mindenféle ajándéknak valók, természetesen minden szigorúan vegánul, hogy az állatoknak is kellemes legyen a karácsony. 

A Vegan Food Fest csapata ezzel a rendezvénnyel zárja az évet és ezzel a rendezvénnyel szeretnék megköszönni nektek, hogy velük tartottatok 2021-ben, hogy ott voltatok a havi Vegan Sunday Marketeken és ott voltatok a kétnapos Vegan Weekend Marketeken is. Jövőre folytatják, de addig pihenjetek, töltődjetek és hagyjátok békén az állatokat!
Kellemes ünnepeket Nektek!


KIÁLLÍTÓK 
Hamarosan....
A karácsonyi piacon vásárolhatsz majd:
vegán sajtkülönlegességeket, sütiket, szendvicseket, chili szószokat, kézműves vegán szappanokat, krémeket és tisztálkodószereket, zerowaste termékeket, aszalt gyümölcsös tömböket, magvas szeleteket, vegán bonbonokat, hambit,  nyers süteményeket és szeleteket, finom szörpöket, smoothie-kat, sós előételeket, kenegetős és tunkolós finomságokat, természetesen mindent vegánul. 
A rendezvény gyerek- és kutyabarát.