Egyéb

Vintage Légy-Ott' Secondhand September @Szimpla kert

Szimpla Kert
2023. szeptember 09. (szombat) 12:00 - 17:30
Ingyenes

Helyszín:

Szimpla Kert
1075 Budapest, VII. kerület, Kazinczy utca 14.

Budapest legmenőbb és legnagyobb Vintage és Upcycled ruha és kiegészítő vására a Vintage Légy-Ott! minden hónapban a Szimpla kertben!


Fenntartható divat, egyedi kincsek, vintage és streetwear cuccok!
Minden hónap második szombatján Pop- up 'plázát' rittyentenek a Szimpla kertből. 8 profi vintage ruha butikos kínálja különböző stílusú portékáját- az árukészlet nagy része hazai pincékben és padlásokon fellelt és megmentett kincs. A felújított, tisztított ruhák új életet kapnak- Egyedi, fast fashion mentes outfitekért ezekből válassz! Óriási árukészlettel, őrült színes darabokkal, ingekkel, nadrágokkal,ruhákkal, pulcsikkal és kiegészítőkkel, csoda cuccokkal és próbalehetőséggel várnak benneteket.
A Vintage Légy-Ott! szerintük több, mint egy szimpla ruha vásár- inkább egy közösségi színtér, hisz túlmutat azon, hogy vintage és újrahasznosított ruhák és kiegészítők piaca. Minden résztvevő, -eladók és vevők egyaránt- a fenntartható divatról folyó diskurzusba kapcsolódik be, és hozzájárul ahhoz, hogy szélesebb körben népszerűvé váljon a használt ruhák vásárlása a nagyon szennyező fast fashion divat helyett.