Fesztivál

Everness Fesztivál 2020 - ELMARAD!

Elmarad
Siócamping - Siófok-Sóstó
2020. augusztus 26. (szerda) 12:00 - 2020. augusztus 31. (hétfő) 12:00

Helyszín:

Siócamping - Siófok-Sóstó
8604 Siófok, Pusztatorony tér 1.

A 2020-as Everness fesztivál visszanyúlik a korai fesztiválos értékekhez. Hogy miért? Mert a szervezők még mindig hisznek és élnek benne! Ezért aztán egy olyan új helyszínt kerestek, ahol hatalmas fák vannak, árnyékot adóak, zegzugos ösvények, amelyek igazán hasonlóak az ember belső "útjaihoz". 


Megidézik újra a csendet is, 11 óra után kizárólag az erre kijelölt bulihelyen lesz hangoskodás. Újfent felkérték a zenészeket és előadókat , akik az elmúlt 7 évben a legnagyobb sikerrel léptek fel az Evernessen, és ők ismét örömmel mondtak igent. Frissített változatban, de visszanyúlnak a “falu” koncepcióhoz is, és idén 5 tematikus részre osztják a fesztivált, melyek egymástól területileg is elválnak. A  falvak tematikája: hagyomány/szakralitás (magyar és keleti tradiciók, iskolák), holisztikus/integrál szemlélet (nyugati filozófia, new age, tudomány), intimitás/kapcsolódás önmagunkhoz és másokhoz, környezettudatosság és szórakozás. Válassz vagy járd végig az összeset!


Idén először limitálják a vendégek létszámát, hogy igazán családias legyen a hangulat. Ami változatlan: mélység, feltöltődés, közösség és a te utad...