Fesztivál

Jazzfest Budapest

Erkel Színház
Eiffel Műhelyház
2024. október 08. (kedd) 20:00 - 2025. május 13. (kedd) 22:30

Helyszín:

Erkel Színház
1087 Budapest, VIII. kerület, II. János Pál pápa tér 30.
Eiffel Műhelyház
1101 Budapest, X. kerület, Kőbányai út 30

A fesztivál a jazz legkiválóbb hazai és nemzetközi előadóit hozza el a főváros különböző helyszíneire, hogy minden zenerajongó számára páratlan élményeket kínáljon. A program a jazz műfajának sokszínűségét ünnepli, és minden korosztály számára tartogat izgalmas eseményeket.


“…a JFBP célja: bemutatni az embereknek a legjobb és legérdekesebb improvizált zenék keresztmetszetét helyi és külföldi előadóktól, valamint megfigyelni, hogy mit értékel és fedez fel a közönség. Az idei kiadás sokszínűsége azt mutatja, hogy a fiatal fesztivál az első lépésektől az óriáslépések felé halad, és úgy fejlődik, ahogy kell.” – Ken Waxman (jazzword.com)


„Budapest, amely ismert központi helyéről Európában és az európai kultúrában, most új réteggel gazdagodott a Jazzfest Budapesttel. Ha ezt a zenei ünnepet sikeresen meg tudják ismételni évről évre ugyanezzel a sokszínűséggel, akkor számíthatunk arra, hogy a fesztivál szilárdan megveti lábát a globális jazz színtéren, egyre növekvő befolyással és jelentőséggel.” – Serdar Karabatı (jazzdergisi.com)

Ajánlók és kritikák: